OFICIAL. Costel Enache, noul antrenor al Universității Cluj

Conducerea Universității Cluj a anunțat, în această seară, că a ajuns la un acord cu tehnicianul Costel Enache, urmând ca acesta să aibă un staff din care vor face parte Cătălin Munteanu (secund), Mihai Ștețca (antrenor cu portarii) și Alessandro Cittadino (preparator fizic).

„Am fost determinat să vin aici de spiritul creat de această echipă. Noi, cei implicați în fotbal, trăim mult prin emoția spectatorilor. Să sperăm că lucrurile se vor corecta în curând din punctul acesta de vedere și vom avea suporterii alături de noi. Apoi, cred că profesional este o oportunitate de a ieși în evidență. ”U” Cluj a transmis mereu un mesaj și unul destul de puternic. Văd o provocare pentru antrenorul Costel Enache, dar și pentru omul Costel Enache. Cred în potențialul clubului foarte mult și vreau să fiu cel care profită de acest potențial. Faptul că sunt într-o continuitate sportivă mă poate dezvolta personal și uman, iar lucrul acesta a apărut ca o șansă nesperată pentru mine, cu atât mai mult cu cât cel care mă provoacă este un brand precum ”U” Cluj„, a spus Costel Enache pentru fcucluj.ro.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj a ajuns astăzi la un acord cu tehnicianul Costel Enache (47 ani).

Conform unor surse interne, antrenorul născut în Piatra Neamț a venit la Cluj însoțit de fostul dinamovist Cătălin Munteanu, cel care îi va fi, cel mai probabil, secund.

Cei doi au fost surprinși astăzi la magazinul oficial al clubului Universității de la Cluj Arena, unde au făcut pozele înainte de prezentarea oficială.

Enache îl va succeda pe banca tehnică a „șepcilor roșii” pe Adrian Falub, care și-a dat demisia la presiunea suporterilor după două înfrângeri consecutive în primele trei etape ale noului sezon al Ligii a 2-a. Fanii i-au reproșat jocul slab pe care echipa a avut-o sub comanda sa.

Costel Enache a fost ultima dată la Petrolul Ploiești, în sezonul trecut și a mai trecut în cariera sa de antrenor pe la Astra Giurgiu, FC Botoșani, CSMS Iași, FC Hermannstadt, Ceahlăul Piatra Neamț, dar si la echipa națională de tineret a României.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

One thought on “OFICIAL. Costel Enache, noul antrenor al Universității Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *