CFR Cluj va juca acasă în play-off-ul Europa League dacă trece de Djurgardens

Tragerea la sorți de vineri, pentru play-off-ul Europa League a adus posibili adversari accesibili pentru CFR Cluj. În cazul în care trece de campioana Suediei, formația „feroviară” va lupta pentru accederea în grupe chiar în Gruia.

Câștigătoarea dublei dintre Djurgardens și CFR va evolua împotriva uneia dintre formațiile KuPS Kuopio (Finlanda) și Suduva (Lituania). Ambele echipe sunt campioane în țările pe care le reprezintă.

KuPS Kuopio ar fi la a doua experiență împotriva unei formații din România, după dubla cu Gaz Metan Mediaș din turul secund Europa League (sezonul 2011/2012), în care a cedat cu 1-2 la general în fața medieșenilor.

În schimb, pentru FK Suduva Marijampole o posibilă confruntare cu CFR ar reprezenta în premieră un meci contra unei formații din România.

Ambele și-au început campania europeană în preliminariile UEFA Champions League, finlandezii fiind eliminați de Molde cu 5-0, iar în turul al doilea Europa League au învins Slovan Bratislava cu 5-4 la loviturile de la 11 metri.

Suduva a trecut cu 5-3 la penalty-uri de Flora Tallin, pentru ca mai apoi să piardă în turul secund al Champions League, 0-3 cu Maccabi Tel Aviv.

Până la play-off, CFR va juca pe 24 septembrie în Suedia, cu Djurgardens, de la ora 20, în turul III preliminar al UEFA Europa League.

Foto: DigiSport

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *