„U” Cluj – Pandurii, ora 18:00. „Studenții” continuă marșul spre play-off

Universitatea Cluj va primi astăzi vizita formației Pandurii Târgu Jiu, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, în etapa a șasea a ligii secunde.

Antrenorul Costel Enache se află la al treilea joc oficial pe banca clujenilor, în primul meci alb-negrii s-au impus pe Cluj Arena cu 3-1 în fața celor de la AFC Unirea Slobozia, iar la sfârșitul săptămânii trecute au remizat, scor 0-0, pe terenul bucureștenilor de la Metaloglobus.

Pandurii vine după patru înfrângeri consecutive: Rapid București (1-2), Turris Turnu Măgurele (0-5), Concordia Chiajna (0-4), CS Mioveni (1-2).

Tehnicianul alb-negrilor a făcut o radiografie a meciului cu Metaloglobus, susținând că și-ar fi dorit ca echipa să fie mai ofensivă și să vadă o altă atitudine pe teren.

„Nu prea mi-a plăcut nimic la jocul cu Metaloglobus. Mă așteptam la o cu totul alt ritm, o cu totul altă implicare. Așteptam să fim puțin mai ofensivi. Terenul este unul slab, greu de construit pe acea suprafață, însă asta nu scuză alte aspecte. Aș fi vrut să văd o altă atitudine, dar trebuie să recunosc că în față am avut un adversar puternic, care e bine organizat, cu mare experiență  de joc, după cum arată și rezultatele lor din acest campionat, dar și de anul trecut, când au făcut o figură frumoasă. Un aspect pozitiv ar fi faptul că nu am luat gol.

Ar trebui să fim o echipă pragmatică în acest moment, pentru că nu mai e timp de spectacol și e nevoie de eficiență. Dacă partea defensivă e bună, avem probleme pe partea ofensivă, acolo unde ar trebui să fim mai agresivi, mai inventivi, puțin mai eficienți.

Sper să fim oameni maturi, responsabili, pentru că orice am vrea să spunem, nu putem zice că suntem copii. Indiferent că mai sunt jucători în cadrul lotului de 17, 18 ani, ei știu despre ce e vorba în cadrul unei echipe, au responsabilitățile lor, așa că aștept de la ei reacția cea mai bună. Eu sper să am abilitatea de a trage un semnal de alarmă și de a duce jucătorii la un nivel bun de concentrare pentru joc. Nu mai putem trata meciurile ușoare sau grele. Campionatul e foarte echilibrat, rezultatele sunt surprinzătoare. Nu mai pot spune dinainte că o echipă va câștiga. În mod normal, dacă suntem la un nivel de concentrare și atitudine bun, nu avem cum să nu câștigăm. Acolo cred că e cea mai mare problemă a noastră, cea mentală”, a spus Costel Enache pentru fcucluj.ro.

Partida cu Pandurii Târgu Jiu va fi oficiată la centru de Roman George Cătălin (Timișoara), ajutat de tușierii Cimponeriu Călin (Lugoj) și Mihoc Alina (Arad).

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *