Costin Curelea, înainte de meciul CFR-ului cu Gaz Metan Mediaș: „Nu va fi deloc ușor”

CFR Cluj va primi duminică, 1 noiembrie, de la ora 21:00, vizita formației Gaz Metan Mediaș, în cadrul etapei a noua a Ligii I.

Antrenorul secund al feroviarilor, Costin Curelea, a prefațat duelul cu medieșenii de duminică seară, susținând că partida va fi una dificilă.

„Va fi un meci dificil, i-am urmărit săptămâna asta și sigur că nu va fi deloc ușor, mai ales ținând cont că noi avem un program destul de încărcat. Au început să apară anumite accidentări, nu va fi deloc ușor.

Nu ne interesează punctele și ceea ce au reușit să obțină, important este că am văzut jocul loc, practică un joc bun și cu siguranță va fi din ce în ce mai bun, mai ales că au un nou antrenor și au adus câțiva jucători noi care au nevoie de câteva meciuri împreună pentru a deveni mult mai omogeni. Mâine la meciul cu noi se vor prezenta mult mai bine”, a declarat antrenorul secund Costin Curelea, în conferința de presă premergătoare meciului cu Mediașul.

„Suntem echipa campionă, avem jucători care au demonstrat că pot să joace cu echipele mari ale Europei cât și cu echipele care din campionat și nu au cotă atât de bună. Asta înseamnă valoarea jucătorilor, valoarea antrenorului care reușește să îi motiveze de fiecare dată și știți foarte bine că mister știe să facă acest lucru. Ei sunt profesioniști și trebuie să ia toate meciurile la fel. Asta li se spune în fiecare zi, li se spune acest lucru și au dovedit în fiecare zi că pot să facă diferența între meciuri și să privească fiecare meci la victorie”, a mai menționat Curelea.

„Va fi greu fără mister, e foarte greu fără el pe bancă, el era punctul nostru de sprijin, atât al nostru, cât și al jucătorilor, dădea indicații, putea să ia deciziile mult mai repede, dar cu toate astea jucătorii au dovedit că se poate și fără dânsul, îl așteptăm cât mai repede înapoi și să sperăm să îi facem cadou cele trei puncte mâine seară”, a conchis antrenorul secund.

CFR Cluj ocupă locul 3 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte, fiind la trei distanță de liderul CSU Craiova.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *