Unirea Dej trece în fruntea seriei a IX-a! Sticla Turda, egal cu multe goluri acasă

Penultima etapă din 2020 a adus puncte multe pentru reprezentantele județului Cluj în Liga a III-a. Două victorii și un egal, plus o restanță câștigată au bifat echipele implicate.

Unirea Dej a avut de disputat două partide în decurs de câteva zile. Mai întâi restanța cu CS Hunedoara a fost absolvită cu succes, scor 2-1, pentru ca sâmbătă să se repete același scor, doar că în deplasare.

Dejenii au mers la Reghin, pentru un meci cu un posibil adversar direct pentru primele două locuri. Deși Muraru a deschis scorul pentru mureșeni, Unirea a egalat grație autogolului semnat de Cătălin Bugnar.

Golul victoriei a fost marcat de Andrei Pop chiar înainte de pauză (1-2), repriza a doua fiind lipsită de schimbări pe tabela de marcaj. „Panterele roz” ajung la 21 de puncte și trec în fruntea clasamentului seriei a IX-a, la două puncte peste CSO Cugir.

Spectacol cu goluri multe la meciurile Sticlei Turda și Someșului Dej

Foto: turdanews.net

Ambele implicate au oferit meciuri spectaculoase, cel puțin ca scor. Turda a remizat, 3-3, pe teren propriu cu Unirea Ungheni și rămâne pentru moment în partea inferioară a clasamentului, cu 8 puncte acumulate.

Someșul Dej a reușit o nouă victorie acasă, cu 4-2 în fața celor de la CSC Sânmartin. Prin acest rezultat, nou-promovata a urcat pe locul al patrulea, la două puncte de podium, unde se află CAO Oradea.

Foto: Facebook Someșul Dej

Situația în ambele serii, IX și X, este în mare parte asemănătoare, cu două echipe distanțate în vârf, iar lupta de la locul al treilea în jos rămâne echilibrată. Dintre cele patru formații clujene, aproape de pauza competițională, cel mai bine stă Unirea Dej, cu șanse reale la obținerea biletului pentru barajul de promovare în „B”.

Etapa viitoare

Ultima rundă din acest an calendaristic aduce dueluri importante pentru fiecare reprezentantă a județului. Unirea Dej și Sănătatea Cluj se vor întâlni într-un derby județean, din nou, pentru a treia oară în această toamnă. „Virușii verzi” merg mai odihniți la Dej, după ce în etapa a noua nu au jucat cu CSO Cugir.

Sticla Arieșul Turda va da piept cu CS Ocna Mureș, într-un duel obligatoriu de câștigat pentru a nu avea probleme cu retrogradarea, în timp ce Someșul Dej are o deplasare facilă, cu Luceafărul Oradea, singura trupă fără victorie din seria a X-a.

Ca și în precedenta săptămână, și de această dată Unirea Dej va disputa două meciuri, înaintea partidei cu Sănătatea având de recuperat o restanță din etapa a șaptea cu Ocna Mureș.

Foto: Facebook Suporter Unirea Dej

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *