Handbalistele de la „U” Cluj vor evolua joi la București cu HC Zalău cu un lot decimat de COVID-19

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj va întâlni joi, 12 noiembrie, gruparea HC Zalău, în etapa a 6-a a Ligii Florilor, partidă care se va desfășura în Sala Polivalentă din București, de la ora 13:00.

Clujencele nu au însă motive de bucurie înaintea partidei cu Zalăul lui Tadici, lotul fiind unul „subțire” din cauza infectărilor cu COVID-19 după turneul de la Sfântu Gheorghe. Inclusiv antrenorul Alex Curescu a fost depistat pozitiv cu Sars-Cov-2.

Aceste îmbolnăviri vin după turneul organizat de FRH la Sf. Gheorghe în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie.

În partida cu HC Zalău vor fi prezente în teren sportivele Florna Chintoan, Raluca Nicolae și Corina Biriș, recuperate după Covid-19.

„Este o situație extrem de dificilă. Mergem cu un lot practic decimat de Covid, am reușit să le recuperăm pe Florina Chintoan, Corina Cordoș, Raluca Nicolae, dar am pierdut jumătate de echipă după turneul de la Sf. Gheorghe. Poate că trebuie să trecem împreună prin toate până să ajungem să fim o echipă. Sperăm ca fetele depistate pozitiv să facă o formă ușoară, gândurile noastre se îndreaptă și spre ele, ne dorim să ne întoarcem sănătoși. Rămânem uniți, nu cedăm, nu capitulăm„, a declarat directorul sportiv Sergiu Cacoveanu pentru site-ul oficial, u-cluj.ro.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *