Antrenament util înaintea jocului din Champions League. Olimpia Cluj, record de goluri în acest sezon

Etapa a 10-a a adus și recitalul ofensiv așteptat din debutul noului sezon competițional pentru clujence. Ciolacu și colegele sale au rezolvat duelul cu Carmen București în primele 35 de minute.

Absența unor jucătoare de bază în primul 11 contra nou-promovatei Carmen București nu s-a simțit deloc în tabăra Clujului. Fără Teodora Meluță, Melinda Nagy, Maria Ficzay și Mara Bâtea, Olimpia s-a dezlănțuit din punct de vedere ofensiv în prima repriză.

După nici 35 de minute, scorul indica 6-0 în favoarea campioanei României, care a înscris în decurs de doar jumătate de oră, cu primul gol venit în minutul 5.

Partea secundă a adus golul de onoare al vizitatoarelor, care nu s-au bucurat mult timp, Salamon fiind învinsă de două ori apoi (8-1).

Oaspetele au punctat pentru a doua oară, dar tot „universitarele” au închis tabela, stabilind scorul final, 9-2, pentru cea mai bună prestație ofensivă din actuala stagiune, fetele lui Iulian Szekely ajungând la 40 de goluri în Liga 1. Olimpia Cluj a rămas cu punctaj maxim după etapa a 10-a, având însă doar 9 jocuri disputate.

Tot sâmbătă a debutat și liga secundă la fotbal feminin, echipa Olimpiei impunându-se cu 21-0 în fața celor de la Atletic Drobeta Turnu Severin!

Urmează meciul toamnei pentru „studente”, joi (19 noiembrie) cu Lanchkhuti în UEFA Women’s Champions League, pe Cluj Arena, de la ora 15.

„U” Olimpia: Seppi – Stamate, Bratu, Cerescu, Negrea – Ciolacu, Botojel, Mirea – Țabur, Marcu, Bălăceanu. Antrenor: Iulian Szekely

Carmen București: Salamon – Neacșu, Grecu, D. Sandu, Dragu – Bărbos, C. Sandu, Cergan, Bîscoveanu – Ioniță, Mănică. Antrenor: Speranța Popescu

Au marcat pentru „U” Olimpia: Carolina Țabur (3 goluri), Carmen Marcu (2), Cristina Cerescu, Oana Negrea, Mihaela Ciolacu și Ioana Bălăceanu

Foto: Brădeanu Photography

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *