Achitări pe linie în dosarul transferurilor de la „U” Cluj la Petrolul Ploiești, iar fostul finanțator Florian Walter a fost achitat post-mortem. Clubul alb-negru a fost prejudiciat cu 11 milioane de euro

Dosarul Transferurilor de la Universitatea Cluj la Petrolul Ploiești a primit o sentință din partea Tribunalului Cluj.

Astfel, în urma ședinței publice din 16 noiembrie, față de fostul finanțator al Universității Cluj, Florian Walter, între timp decedat, s-a dispus încetarea procesului și ridicarea sechestrului care era pus pe bunurile sale.

Ceilalți trei inculpați, Marius Nicolae, Daniel Capra și Ioan Mărginean au fostși ei achitați.

Toți cei patru oameni de fotbal au fost trimiși in judecată în noiembrie 2016.

Florian Walter a fost acuzat atunci de constituirea unui grup infracțional organizat și delapidare, cu consecințe deosebit de grave, iar ceilalți 3 pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat.

Jucatorii care ar fi fost transferati gratis de la „U” Cluj la Petrolul Ploiesti de fostul patron Florian Walter au fost Lukasz Szukala, Sebastian Achim, Grecu, Lucian Marinescu, Adrian Cristea, Marian Cristescu, Ionut Neag, Sebastian Cojocnean, Vlad Morar, Mircea Bornescu, George Galamaz, Anthony Nwakaeme, Gaston Mendy si Ovidiu Hoban

Potrivit Politiei Romane, in urma acestor transferuri, Universitatea Cluj ar fi fost prejudiciata cu aproape 11 milioane de euro. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *