El e actorul și regizorul din ring!

Perioada pandemiei l-a inspirat pe Cristian Filip, unul dintre componenții lotului național de box. Sportivul a lansat astăzi un clip motivațional despre cum să îți învingi frica, iar adversarii în ring îi sunt Benny Adegbuyi și colegul de la lot, Andrei Arădoaie. 

Cristian Filip nu a stat degeaba în lunile în care nu a putut participa la concursuri din cauza pandemiei de Coronavirus. Perioada dificilă prin care întreaga planetă trece, l-a inspirat pe pugilist, care lansează astăzi un clip motivațional despre cum să-ți învingi frica.

„Happy new fear este un discurs motivațional despre frică, despre cum mă raportez eu la ea și despre cât de ușor putem transforma frica în ceva productiv dacă schimbăm puțin perspectiva” – Cristian Filip, component al lotului național de box.

Benny și Andrei Arădoaie îi sunt adversari în ring

Adversarii lui Filip din filmuleț sunt Benny Adegbuyi, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care îi este de multe ori sparring partner la antrenamente și colegul de la lot, Andrei Arădoaie.

„Cred că e în ADN-ul nostru să ne depășim fricile doar luptând și tocmai despre asta este mesajul clipului” – Benny Adegbuyi, luptător de kickboxing. 

Benny așteaptă să pună în practică mesajul din clip, la marele meci, cu Badr Hari, din Gala Glory, amânat pentru a treia oară pentru 19 decembrie.

„Sper să fie de data aceasta. A fost amânat deja de două ori, o dată din cauza pandemiei, o dată din cauza lui pentru că a contactat acest virus…sper să fie ultima dată pentru că m-am săturat să aștept și vreau să îmi înfrâng frica” – Benny Adegbuyi, luptător de kickboxing.

O prietenie de 5 ani

Cei doi luptători sunt prieteni de 5 ani și parteneri de antrenament.

„Ne ajutăm reciproc, eu sunt kickboxer el e la box, dar evident când am eu treabă sau are el meciuri importante ne ajutăm pentru că despre asta e vorba, să fim alături unul de celălalt”, a mai declarat Benny.

Boxerul își luase și bilet la meciul meciurilor dintre Benny și Badr Hari, care ar fi trebuit să aibă loc prima dată pe 20 iunie, la Rotterdam.

Din păcate, la 19 decembrie, în cazul în care partida de kickboxing se va ține, Filip își va susține prietenul doar din fața televizorului.

Pugilistul e pasionat de lectură

Cristian Filip povestește cum i-a venit ideea acestui clip și recunoaște că se teme de frica de eșec și de pierderea unei persoane dragi.

„Lumea boxului și tot ce implică viața de sportiv m-au ajutat să intru în contact cu fricile mele, să le accept, să le folosesc în cel mai productiv mod, meci după meci, antrenament după antrenament, lovitură după lovitură” – Cristian Filip, component al lotului național de box. 

Proiectul al cărui personaj principal este a fost lucrat într-un grup restrâns de oameni apropiați. 

“Vreau să le mulțumesc antrenorului adjunct al lotului național de box, Bogdan Bota, colegului meu de la lot, Andrei Arădoaie, prietenului meu Benny Adegbuyi și echipei de producție: regizorului Călin Tîmb și copywriter-ului Teodor Chiripuci” –Cristian Filip, component al lotului național de box.  

Filip este și pasionat de lectură. El citește cărți de psihologie și dezvoltare personală. 

“Frica este o emoție, adică un gând, iar gândurile sunt ale tale. Și poate, cel mai important aspect e că, deși în primă fază e greu de acceptat, gândurile pot fi controlate în același regim în care îți poți controla mișcările. Tot ce ai nevoie este puțin antrenament“- Cristian Filip, component al lotului național de box.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *