Problemele continuă pentru CFR. Înfrângere la limită în fața „Bătrânei Doamne”

Campioana României acuză problemele de lot din plin și pierde al doilea meci consecutiv pe teren propriu, duminică seara, pe teren propriu, la limită, în fața celor de la UTA, scor 0-1, în cadrul etapei a 11-a a Ligii I.

După un prim sfert de oră liniștit, în care CFR-ul a tatonat echipa din Arad, Soares prinde un șut puternic de la aproape 25 de metri, apărat de Iacob (min 16). Trupa lui Dan Petrescu continuă posesia prelungită și pressing-ul, iar Itu îi întoarce un balon lui Perreira, însă șutul acestuia trece puțin peste buturile arădenilor (min 33).

Feroviarii sunt aproape să înscrie ajutați de Erico da Silva care este aproape să marcheze în propria poartă după o respingere greșită, însă Iacob are un reflex de zile mari și respinge în corner (min 40). Din cornerul rezultat, în urma unei devieri, mingea ajunge la Chipciu, care trimite în bara transversală (min 41). CFR încearcă să intre în avantaj, iar Rondon trece aproape de deschiderea scorului după ce șutul acestuia din apropiere este parat de Iacob (min 45). La cabine cele două formații intră la egalitate.

foto: Emi Turbuc

În prima repriză CFR Cluj a dominat copios echipa „Bătrânei Doamne”, însă în ciuda ocaziilor avute nu au reușit să dezghețe tabela.

UTA are prima șansă în debutul mitanului secund, Tescan îi pasează bine lui Vlad Morar, iar acesta trimite puternic din lateral, dar Bălgrădean are o intervenție bună reușind să respingă mingea de la rădăcina barei (min 52). După ce minute bune CFR-ul a asediat cu centrări poarta arădenilor, echipa antrenată de Laszlo Balint dă lovitura după un contraatac plecat de la Buhăcianu. Noul intrat îi așează bine balonul ex-feroviarului Hora, care îl execută perfect pe Bălgrădean (min 75) 0-1.

Vișinii forțează egalarea, iar lovitura liberă executată de Camora este parată de Iacob, care are un nou reflex bun (min 79).

foto: Emi Turbuc

Până la finalul jocului vișinii au încercat din răsputeri egalarea printr-o ploaie de centrări, care nu și-a găsit ținta. Jocul arădenilor a fost simplu și eficient, stând mai mult în apărare și încercând să fie cât mai pragmatici pe contraatac.

În urma acestei partide CFR Cluj rămâne pe treapta a treia a podiumului la 3 puncte distanță de FCSB și 4 de liderul CSU Craiova.

Echipele de start:

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Ciobotariu(Zunic min 87), Burcă, Camora – Itu(Debeljuh min 46), Soares(Djokovic min 82), Păun – Chipciu(Costache min 71), Rondon(Vojtus min 82), Pereira
Rezerve: Sandomierski, Debeljuh, Carnat, Costache, Djokovic, Aurelio, Latovlevici, Zunic

UTA (4-2-3-1): Iacob – Roumpoulakou, Benga, Da Silva, Tomozei – Miculescu(Buhăcianu min 46), Roșu, Albu, Tescan(Popescu min 90+4) – Hora(Melinte min 87), Morar(Rus min 71)
Rezerve: I. Ilie, Bustea, Popescu, Melinte, Isac, Buhăcianu, A. Ioniță, C. Rus, Balauru

Cartonașe galbene: Buhăcianu, Roșu, Tescan, Melinte/Zunic

FOTO: Emi Turbuc

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *