Antrenorul Costel Enache, înaintea meciului lui „U” Cluj de la Miercurea Ciuc: „E cazul să trecem peste momentul greu, nu suntem în cea mai bună perioadă”

Antrenorul Universității Cluj, Costel Enache, a susținut o conferință de presă marți, 24 noiembrie, la Cluj Arena, pentru a prefața partida pe care echipa o va avea joi, de la ora 16:30, pe terenul formației din Miercurea Ciuc, FC Csikszereda.

„E cazul să trecem peste momentul greu, nu suntem în cea mai bună perioadă, eu am mai trăit experiența asta și mă așteptam să avem probleme să plătim acea perioadă de carantină. Din punct de vedere mental e foarte greu să readuci jucătorii în două-trei zile de antrenamente la un nivel înalt de joc, apoi din punct de vedere fizic este imposibil.

Nici vremea nu ne-a ajutat, terenuri grele, meciuri unul după altul și am mai pierdut din jucători. Era aproape inevitabil să nu expunem jucătorii cu acest mod de a ne desfășura activitatea. Cred că suntem la un moment dificil, delicat și trebuie să adunăm rândurile foarte rapid, să trecem peste momentele grele și să trecem peste partea mentală cu atitudine. Avem nevoie de puncte, am avut șansa unor rezultate care ne-au ajutat și ne-am ținut aproape de obiectiv, dar e rândul nostru acum să încercăm să ne adunăm punctele și să încercăm să rămânem acolo”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Costel Enache, într-o conferință de presă desfășurată la stadion.

Partida din etapa a 14-a a ligii secunde dintre FC Csikszereda și Universitatea Cluj va avea loc joi, 26 noiembrie, de la ora 16:30, la Miercurea Ciuc.

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *