Petrescu, realist înaintea duelului cu AS Roma: „Cred că întâlnim viitoarea campioană a Italiei și posibila câștigătoare a grupei. Avem o șansă mică și sper să ne batem pentru ea”

Tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu, o vede favorită pe Roma în meciul de mâine de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 4-a a grupelor Europa League, dar consideră că echipa sa are o șansă mică și trebuie să se bată pentru ea.

„E un meci foarte greu, cred că întâlnim viitoarea campioană a Italiei sau posibila câștigătoare a grupei A a Europa League. Arată foarte bine echipa lor, sunt neînvinși, a pierdut doar un meci la masa verde și e clar că șansele le au tot ei să câștige, dar cum am mai spus-o și ieri și alaltăieri o șansă o avem tot timpul, indiferent că jucăm cu Barcelona, Real Madrid sau cu Roma.

Avem o șansă mică și sper să ne batem pentru ea, dar sperăm că și norocul să se întoarcă puțin pe strada noastră pentru că parcă ne-a lăsat total, mai ales dacă ne uităm la meciurile pierdute”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă premergătoare partidei cu Roma.

Despre revanșa CFR-ului, antrenorul a declarat că nu ne-a bătut orice echipă, ne-a bătut o echipă cu un buget foarte și jucători prea buni.

„Până la urmă nu ne-a bătut orice echipă cu 5-0, ne-a bătut Roma, adică nu e ca și cum a fost ceva extraordinar. Ieri Barcelona a bătut la Kiev și e un rezultat normal. Sunt echipe cu bugete prea mari și jucători prea buni. Scorul e exact ce reflectă bugetul și știți că meciul tur nu am avut toți jucătorii, iar nici acum nu-i avem. Sunt prea multe absențe și asta e problema cea mare”, a mai susținut „Bursucul”.

Petrescu: „Va fi extraordinar de greu și ar fi fantastic orice am scoate din meciul acesta

„Sunt îngrijorat de forma jucătorilor, am pierdut ultimul meci în campionat, moralul nu e bun și ca să zic așa într-o notă pozitivă, Parma nu a ajuns la paortă cu Roma. Noi când am jucat la Roma am avut și un penalty neacordat, am avut două-trei ocazii, Parma nici nu a ajuns la poartă. Nu numai vina CFR-ului că Roma e în formă, pur și simplu e în prea mare formă și arată mult prea bine, iar astea două meciuri pe care le-a jucat după noi au fost fără Dzeko și cred că revine la meciul mâine. Sunt convins că va fi extraordinar de greu și ar fi fantastic orice am scoate din meciul acesta”, a mai precizat antrenorul.

Meciul CFR Cluj – AS Roma va avea loc joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *