UPDATE. Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj! Se vehiculează numele lui Mutu

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a anunțat oficial că a semnat amiabil rezilierea contractului. El a cerut să îi fie plătite la zi salariul și a renunțat la clauza de reziliere de 2 milioane de euro. Se încheie astfel 3 ani cu Petrescu la CFR Cluj.

Cu trei zile înainte de meciul cu TSKA Sofia din Europa League, echipa rămâne fără antrenor principal.

Vedeți un video cu anunțul lui Petrescu.

…………………………………..

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu a fost schimbat după eșecul din Cupă cu Poli Iași, potrivit surselor Fanatik.ro

Patronu Nelu Varga a confirmat publicației citate informația.

Eșecul a fost fatal lui Petrescu. CFR Cluj a ajuns la 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri oficiale, cea mai neagră serie din toate mandatele lui Dan Petrescu în Gruia, scrie și GSP.ro

Dan Petrescu nu va mai conduce echipa la meciul de joi din Europa League cu ȚSKA Sofia, de joi, din Gruia, foarte important pentru calificarea în primăvara europeană.

Campioana României a fost eliminată din 16-imile Cupei României de Politehnica Iași, 0-1, gol Calcan chiar dacă partida s-a disputat pe terenul din Gruia.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *