Căpitanul CFR-ului face apel la unitate înaintea duelului cu TSKA Sofia: „Trebuie să fim uniți, știm ce ne așteaptă”

Jucătorul Mario Camora, căpitanul tradițional al CFR-ului, a făcut un apel la unitate în conferința de presă de astăzi și a declarat că bulgarii vor veni la Cluj pentru bani și puncte.

„Ne așteptăm la un meci foarte complicat pentru noi toți, am simțit pe propria piele când am jucat în deplasare. Trebuie să fim uniți, știm ce ne așteaptă și să terminăm meciul cu trei puncte.

Eu zic că ei vor veni aici să câștige banii și punctele, așa că și pentru mândria lor e ceva normal să câștige în cupele europene, dar cel mai important e ce facem noi și nu ne interesează dacă mai au ei șanse sau nu. Noi trebuie să fim pregătiți și să demonstrăm că avem valoare să mergem mai departe”, a declarat Mario Camora în conferința de presă premergătoare partidei cu TSKA Sofia.

Partida dintre CFR Cluj și TSKA Sofia are loc joi, 3 decembrie, de la ora 22:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și contează pentru etapa a 5-a a grupei A Europa League.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *