CFR Cluj – TSKA Sofia, joi, 3 decembrie. Primul meci fără Petrescu pe bancă

CFR Cluj va disputa joi seara, pe teren propriu, de la ora 22:00, etapa a 5-a a grupelor Europa League, un meci cu miză importantă. O victorie obținută de feroviari ar duce-o mai aproape de obiectivul principal, calificarea în primăvara europeană.

Meciul de mâine seara va fi primul fără Dan Petrescu pe bancă, care și-a anunțat demisia după înfrângerea cu Poli Iași care a culminat cu eliminarea din Cupa României.

Pe bancă va sta în continuare staff-ul „Bursucului”, Valeriu Bordeianu și Costin Curelea, ajutați de team manager-ul Marius Bilașco.

„Împreună cu conducerea clubului am luat decizia ca eu să ajut cu ceea ce pot în aceste momente, iar prezența mea aici este oarecum constrânsă de plecarea lui Dan Petrescu, care a avut loc pe neașteptate și totul s-a desfășurat foarte repede.

Deocamdată avem această partidă importantă pentru clubul nostru și vom vedea ce se va întâmpla după această partidă. Noi sperăm ca lucrurile să intre pe făgașul normal cât mai repede”, a declarat team managerul Marius Bilașco în conferința de presă premergătoare partidei cu TSKA Sofia de joi seara.

„Este o partidă importantă pentru CFR, păstrăm în continuare șanse de calificare, iar pentru a spera la ultimul meci cu Young Boys avem nevoie de o victorie sau în același măsură să facem același rezultat pe care îl va face Young Boys la AS Roma. Aparent lumea ar vedea-o mai ușoară, nefiind destul de motivați, dar cred că este foarte periculos să gândești așa în momentul când joci fără presiune lucrurile s-ar putea să îți iasă mult mai bine decât atunci când ești conectat la miză și la importanța partidei.

Lotul lor de jucători îl cunoaștem foarte bine pentru că am disputat deja o partidă, noutatea este schimbarea antrenorului și faptul că au avut rezultate pozitive, chiar dacă au pierdut în Europa League, a fost acel egal la AS Roma. Au cu ce să ne surprindă și trebuie ca noi să fim pregătiți pentru această partidă”, a declarat Bilașco.

Atmosfera la echipă

„Rezultatele nu au fost cele la care am sperat, plus această despărțire de Dan Petrescu, au fost niște zile cu o anumită încărcătură pe care probabil toți am simțit-o din club. Ceea ce este important este că avem jucători cu mare experiență și care sunt convins că știu să gestioneze și asemenea momente.

Sunt convins că băieții din staff-ul lui Dan, care au rămas alături de noi, au pregătit și vor pregăti foarte bine această partidă și ceea ce este foarte important este că vor avea sprijinul băieților, a mai susținut acesta.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.