„Tricolorele” s-au relaxat într-un parc de aventură

Handbalistele echipei naționale au profitat din plin de câteva ore de pauză și au ieșit din hotel – pentru prima dată de când sunt în Danemarca – având altă destinație decât sala în care se joacă meciurile de la Campionatul European.

Neînsoțite de selecționerul Bogdan Burcea, ci doar de ceilalții membrii ai staff-ului, „secundul” Robert Licu, Jaume Fort Mauri, Ștefan Ciuntu și Nicoleta Alexandrescu, „tricolorele” au ales  Wow Park, o locație perfectă pentru aventură și adrenalină.

Cristina Neagu și coechipierele nu au ratat nici una dintre atracțiile parcului danez, s-au bucurat de momentele de relaxare activă, în care și-au eliberat mintea de presiunea și stresul competiției handbalistice.

Cristina Laslo și Nicoleta Dincă au demonstrat că nu se tem de înălțime și s-au încumetat să meargă ”în aer” doar pe o plasă suspendată, în timp ce coechipierele le fotografiau și filmau de la sol.

Pentru fetele noastre urmează de joi meciurile din grupa principală, cu o partidă în compania locului 2 din Grupa C, Croația, Serbia, Ungaria sau Olanda (în funcție de rezultatele jocurilor din această seară). România a intrat cu zero puncte în următoarea fază a Campionatului European.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *