„Studentele” pierd și cu Rapidul și rămân ultimele în Divizia A1 la volei feminin

„U” NTT DATA Cluj-Napoca a cedat și în al doilea meci din cadrul turneului Diviziei A1 la volei feminin de la Lugoj. „Studentele” au fost învinse cu 0-3 (19-25, 16-25, 18-25) de Rapid București și rămân „lanterna roșie” a întrecerii.

În ciuda unui început promițător, în care au condus cu 3-1 sau 8-6, clujencele au fost întoarse în scurt timp de Rapid, care s-a desprins la 11-14 înaintea primului timp de odihnă solicitat de „U” NTT. Continuarea nu a diferit, iar giuleștencele și-au mărit avantajul la șase puncte (14-20), după care s-au dus la 15-22, luând setul cu 19-25 în cele din urmă.

Dacă în primul set Clujul a putut conduce în unele rânduri, al doilea act a fost exlusiv al Rapidului, care nu și-a lăsat niciodată adversara în față. Sportivele lui Marius Măcicășan și-au format treptat un avantaj, conducând în mai multe rânduri cu 5-6 puncte, iar la final au luat parțialul cu 16-25.

Clujul a revenit la conducere în setul al treilea, 3-1, pentru scurt timp, iar giuleștencele au întors tabela în favoarea lor, 4-7. Adina Stanciu și compania nu au mai avut puterea să ofere o replică pe măsură și Rapidul s-a dus la 6-14. Până la încheierea setului diferența a crescut la 10 puncte (10-20) și formația din capitală a câștigat cu 18-25 și 0-3 la general.

Adina Stanciu a fost de data aceasta principala marcatoare a clujencelor, cu 15 puncte, urmată de Mara Dumitrescu (12) și Alexandra Bara (6). Din tabăra bucureștencelor au ieșit în evidență Adriana Rogojinaru (15), Iuna Zadorojnai (13) și Natalia Martins Silva (10).

Urmează duelul ultimelor două clasate, CSU Medicina CNUE Tg. Mureș și „U” NTT DATA Cluj-Napoca (12 decembrie, ora 14.30 în direct AICI), fetele Luminiței Trombițaș fiind obligate să câștige pentru a nu pierde prea tare contactul cu grupul echipelor clasate de la locul 7 în jos.

Foto: Facebook CSM Lugoj – volei

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *