Gregory Vargas a plecat de la U-BT!

Conducătorul de joc venezuelean și-a întrerupt contractul cu deținătoarea Cupei României, urmând să se întoarcă în Statele Unite din cauza unor probleme de familie, informația fiind dezvăluită de Mihai Silvășan în interviurile de după succesul cu Steaua.

Ultimul joc în maieul alb-negru a fost jocul din campionat împotriva Stelei, câștigat de U-BT într-o manieră clară. Conducătorul de joc a terminat partida cu 13 puncte, 4 recuperări și 6 assist-uri, pe lângă indicele 22 la capitolul eficiență.

Vargas a evoluat în ambele partide din LNBM, contabilizând medii de 10.5 puncte, 5.0 pase decisive și 3.5 recuperări, pentru un indice al eficienței de 17.0. În schimb, în Cupa României, sud-americanul s-a evidențiat cu statistici de 12.5 puncte, 6.5 recuperări, 2.5 assist-uri și un indice al eficienței de 16.5, arată site-ul clubului.

U-BT este în căutarea unui nou conducător de joc, acesta urmând să fie anunțat în perioada următoare.

„Îmi pare rău că s-a întâmplat așa. M-am simțit foarte bine la Cluj-Napoca, toată lumea m-a primit cu brațele deschise. Începusem să mă acomodez, însă familia mea are nevoie de mine în aceste clipe. Îmi pare rău că nu i-am întâlnit și pe fani, am auzit numai lucruri bune despre ei. Le mulțumesc colegilor că au fost alături de mine. De asemenea, mulțumesc clubului că mi-a înțeles situația. Mult succes tuturor!” (Gregory Vargas pentru u-bt.basketball)

Foto: u-bt.basketball (Manases Sandor)

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *