Baschetbalistele lui „U” Cluj revin în lupta din Liga Națională

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj va juca primul meci oficial din 2021 sâmbătă, 9 ianuarie, la turneul de la Constanța, în etapa a 10-a a Ligii Naționale.

Formația clujeană pregătită de Ioannis Koukos și Vlad Bota va întâlni sâmbătă, de la ora 16:30, pe CS Municipal Alexandria, ocupanta locului 9 în clasament.

Acesta va fi singurul meci pe care alb-negrele îl vor disputa în turneul de la malul mării deoarece în partida din etapa a 11-a, adversara CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța nu se va prezenta din cauza infectărilor cu coronavirus, meciul urmând să fie reprogramat.

„Fiind primul turneul al anului, am pornit cu gândul să începem anul în forță, cu două victorii, care să fie de bun augur pentru anul care urmează. Însă, situația actuală ne face să ne deplasăm la Constanța pentru a disputa un singur joc, împotriva echipei din Alexandria. E un joc pe care îl vom trata cu seriozitate și pe care ne dorim să îl câștigăm. După acest turneu ne vom concentra atât pe jocul restant, pe începerea returului și pe Final 4-ul Cupei României”, a declarat Vlad Bota, înainte de plecarea la Constanța.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *