Eșec la trei goluri pentru universitare împotriva Măgurii Cisnădie

Universitatea Cluj a disputat un joc amical împotriva formației din județul Sibiu în Sala Sporturilor „Horia Demian”, joi după amiază. Câștig de cauză a avut Cisnădie, după ce „U” a controlat mai bine de 30 de minute din meci.

Handbalistele Clujului au condus cu 17-15 la împotriva adversarelor mult mai experimentate la pauza jocului. Într-un final Măgura a câștigat cu 29-32, dar nu fără emoții.

Principala marcatoare pentru „U” a fost Diana Lazăr cu 9 goluri, aceasta fiind urmată de Rebeca Necula cu 7 reușite, Paulina Masna (4 goluri) și Florina Chintoan (3 goluri).

„Ieri am întâlnit un adversar foarte bun, într-un meci dificil, în care s-a văzut faptul că ne-am antrenat bine în ultimele zile. Ca urmare, am reușit să conducem la pauză cu 2 goluri, însă în a doua repriză ritmul jocului nostru a scăzut și am cedat inițiativa. Sunt mândru de evoluția fetelor și dacă vom continua pe aceeași linie, avem șanse să reușim o victorie în turneul de la Brașov”, a declarat antrenorul secund al „alb-negrelor”, Sebastian Micola, pentru u-cluj.ro

Înaintea reluării Ligii Florilor, „U” Cluj va disputa sâmbătă, de la ora 16.30, un nou meci de pregătire, în deplasare, cu Handbal Club Zalău. Prima etapă din 2021 din campionat va avea loc pe 12 ianuarie, la Brașov, unde „studentele” vor juca cu Rapid București.

Foto: Marius Jucan

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.