Cristian Gavra, ”U” Cluj: ”Sunt obișnuit să am concurență, nu e problemă dacă mai vine un vârf!”

Vineri, la reunirea celor de la Universitatea Cluj de la Cluj Arena, atacantul Cristian Gavra (foto) a vorbit despre a doua parte a sezonului.

Întrebat de reporterul Sportul Clujean cum comenteaza posibila aducere a unui vârf la ”U„, Cristian Gavra a comentat: ”Sunt obișnuit să am concurență, nu e problemă dacă mai vine un vârf”.

Gavra a înscris 2 goluri în 11 meciuri.

Acesta a mai spus că „Pornim cu gânduri bune, suntem încrezători și trebuie să ne îndeplinim obiectivul. Urmează un an greu, cu cinci finale să intrăm în play-off și de acolo să atacăm promovarea. S-a văzut în ultima perioadă lipsa mea de productivitate, concurența este benefică la orice echipă, duce la progres. Sunt sigur că oricine va veni aici, chiar și atacant, ne va ajuta foarte mult.”

Sâmbătă, 15 ianuarie, ”U” va avea parte de primul test al iernii, un joc amical cu echipa mureșeană Unirea Ungheni, formație ce ocupă poziția a patra în clasamentul seriei cu numărul 9 din Liga a III-a. Pe lângă acest joc, FC Universitatea Cluj mai are programate două meciuri amicale, împotriva celor de la SCM Zalău (3 februarie) și contra Unirii Dej (13 februarie).

Elevii lui Costel Enache vor intra în cantonament în intervalul 18-29 ianuarie la Mogoșoaia. Pe parcursul celor 12 zile de cantonament, ”U” va disputa patru partide de pregătire, adversarii urmând a fi stabiliți ulterior.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

2 thoughts on “Cristian Gavra, ”U” Cluj: ”Sunt obișnuit să am concurență, nu e problemă dacă mai vine un vârf!”

  1. Levi ianuarie 9, 2021 at 5:16 pm

    Ce se intampla cu Goga, ca nimeni nu mai pomeneste de el?

    Răspunde
    1. sportulclujean ianuarie 9, 2021 at 6:07 pm

      detaliati va rugam

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *