Djokovic s-a despărțit oficial de CFR Cluj și a semnat cu o echipă din Turcia. Croatul are patru trofee cucerite în Gruia

Unul dintre cei mai prolifici mijlocași ai lui CFR Cluj, Damjan Djokovic, s-a despărțit oficial de clubul alături de care a cucerit patru trofee, din care trei de campioană a României.

Acesta a ajuns la un acord cu formația din prima ligă turcă, Çaykur Rizespor, cu care a semnat definitiv.

Cu o vastă experiență la formații din Italia, Franța, Germania sau țara natală, Djokovic a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniștii parcursului memorabil din ultimii ani al clubului feroviar.

Djoković a îmbrăcat prima dată tricoul alb-vișiniu în sezonul 2013-2014 și a adunat 8 ani în Gruia, timp în care a cucerit trei titluri de campion cu CFR Cluj (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018), având totodată evoluții remarcabile în cupele europene pentru echipa noastră.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *