Edi Iordănescu trage un semnal de alarmă după victoria cu Hermannstadt și cere întăriri

Antrenorul CFR-ului, Edward Iordănescu, a analizat partida câștigată de echipa sa luni seara, 25 ianuarie, scor 3-1, cu FC Hermannstadt și a cerut conducerii clubului urgent întăriri.

„Două treimi din joc au fost bune. În prima parte ne-am precipitat la inițierea construcției. Am greșit și am dat curaj adversarului, am transmis între noi tensiune. După primirea golului, care a fost singura situație clară a adversarului, ne-am trezit. 

La pauză, am reglat anumite lucruri. În repriza a doua am văzut un joc total diferit, aproape de ceea ce-mi doresc eu. Am recuperat mingi rapid și am reușit să întoarcem rezultatul. Am arătat caracter, puteam să mai înscriem. Am mai pus o victorie la parcursul nostru din ultima perioadă, unul excelent”, a declarat Iordănescu la Digisport.

Tehnicianul feroviarilor l-a lăudat pe Debeljuh și Rondon, dar a făcut un apel conducerii că e nevoie de întăriri pentru restul sezonului.

„Debeljuh traversează o perioadă foarte bună, din păcate va fi suspendat pentru următorul joc. Mă bucur și pentru Rondon, care a marcat. I-am recomandat la schimbare să speculeze spațiul din spatele linei de fund, una lentă. L-am recâștigat și pe Lato. Aș remarca și intrarea lui Soares la pauză.

Eu tot aștept întăriri. Avem nevoie de 1-2 jucători. Îl aștept pe primul, la mijlocul terenului. Avem nevoie de mai multă creativitate. Nu prea avem soluții în această zonă”, a mai precizat Edi Iordănescu.

Etapa viitoare, CFR primește vizita formației Astra Giurgiu, joi, 28 ianuarie, de la ora 20:00.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *