UPDATE. Unde au dispărut Inacio Miguel și Mâneran de la „U” Cluj?

UPDATE. Clubul universitar a reacționat la întrebarea site-ului și confirmă că portughezul Inacio nu se mai află în vederile antrenorului Costel Enache pentru finalul sezonului.

„Inacio a revenit mai târziu și deocamdată se antrenează separat. El își caută un nou angajament. Denis Mâneran a revenit la echipa noastră de juniori U19″, au anuntat oficialii clubului.

––––––––––––––––

Fundașul portughez Inacio Miguel și mijlocașul Denis Mâneran nu mai fac parte din lotul lui „U” Cluj pentru finalul de sezon din Liga a 2-a. Nu au venit la reunire și nu au mers nici în cantonamentul de la Mogoșoaia.

Întrebat de Sportul Clujean, antrenorul Costel Enache nu a răspuns.

Am contactat clubul Universitatea pentru un eventual răspuns

Vom reveni.

Cifrele lui Inacio din acest sezon: 9 meciuri – 2 assist-uri

Cifrele lui Denis Mâneran din acest sezon: 12 meciuri – 2 goluri

Amicalele lui „U”:

  • C Rapid București (Liga 2, locul 3): 27 ianuarie;
  • CSA Steaua București (Liga 3, seria 4, locul 1): 28 ianuarie;
  • SCM Zalău (Liga 3, seria 10, locul 1): 3 februarie;
  • Unirea Dej (Liga 3, seria 9, locul 1): 13 februarie.

Prima partidă oficială a anului pentru echipa noastră va fi duelul din optimile Cupei României cu UTA Arad, care se va disputa în perioada 9-11 februarie. Între 19 și 22 februarie, ”U” va juca în campionat pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Universitatea Cluj

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *