Semifinalele, destinația finală pentru dejeni în Cupă

Unirea Dej a cedat cu 0-3 (21-25, 13-25, 16-25) în a doua semifinală a Cupei României la volei masculin, împotriva celor de la SCM U Craiova. Dejenii au căzut inexplicabil după un prim set foarte bun.

Oltenii au debutat ceva mai bine, cu 1-3 în startul setului inaugural, dar Unirea a întors scorul în favoarea sa, 4-3. Băieții lui Marius Dascălu s-au dus apoi chiar la +2 pe tabelă (6-4 și 8-6) înainte ca setul să se echilibreze. Craiova a preluat conducerea din nou la 18-19, de unde a fost egalată o singură dată, înainte să cucerească setul cu 21-25.

Cu o serie de blocaje precise pe parcursul actului inaugural, Dejul părea că va pune probleme în acest joc. Însă atât preluările, cât și atacul a scăzut în continuare, iar Craiova s-a desprins la 5-11 inițial, apoi la 6-15 în setul secund. Cu Lică și Marelic extrem de preciși pe atac, fosta campioană a luat actul cu 13-25.

Setul al treilea a început perfect pentru olteni, cu 1-6, de unde Dejul s-a apropiat în câteva rânduri la două mingi, ultima dată la 9-11. Partea secundă a actului a fost dominată de trupa din Bănie, care a închis meciul cu 16-25 și 0-3 la general, pentru a se califica în finala Cupei României.

Craiova o va întâlni pe Dinamo în ultimul act, duminică de la ora 14, în direct pe TVR 3, în lupta pentru primul trofeu al sezonului. Dinamoviștii au trecut în prima semifinală de campioana Arcada Galați cu 3-0 și se vor bate să-și apere trofeul cucerit în urmă cu doi ani.

Foto: sportexclusiv.ro

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *