O nouă amânare în cazul „U” – Farul. Mesajul dur al fanilor „șepcilor roșii”

Comisia de disciplină din cadrul FRF nu a reușit nici în această zi să facă lumină în cazul meciului din 2 februarie „U” – Farul. Comisia a decis o conexarea a dosarelor „nr. 1/CD/2021 cu nr. 436/CDE/2020”.

Comisia de disciplină se va reuni peste o săptămână, pe 10 februarie, iar atunci se așteaptă o nouă decizie în privința stabilirii rezultatului pe teren, soarta partidei nefiind decisă și nici victoria Farului nu a fost acordată până la o decizie finală în acest caz.

La acea dată, Universitatea ar trebui să piardă meciul de pe teren propriu cu Farul la masa verde din cauza faptului că echipa de la malul marii a solicitat o nouă amânare a meciului, a doua, din cauza unor cazuri COVID, iar regulamentul actual presupune ca echipa din cauza căreia s-a amânat prima dată confruntarea va pierde la masa verde dacă va fi amânat meciul a doua oară, indiferent de motiv, în cazul de față Universitatea este echipa din cauza faptului s-a decis prima amânare. Această situație a provocat un imens scandal între directorul Daniel Stanciu și finanțatorul Farului, Ciprian Marica.

Stanciu l-a acuzat pe Marica că a „fabricat” toată povestea doar ca să nu joace cu „U”, profitând de o serie de cazuri de infectare cu Covid-19 în lot.

Fanii „șepcilor roșii” au transmis un mesaj acum o zi cu privire referit la situația incertă a acestui meci, printr-un banner afisat la Cluj Arena.

Tupeul farului din 1 Decembrie cât se mai tolerează?!
Până unde trebuie să mergem?”,
au scris pe Facebook reprezentanții Peluzei Șepcile Roșii.

Fotbalul se joacă pe teren. Vrem dreptate, ori ne facem”, se arată într-un mesaj pe un banner.

FOTO Universitatea Cluj

Stroia Cătălin

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *