Gabi Tamaș, prezentat oficial la FC Voluntari!

UPDATE – Clubul universitar a anunțat după publicarea acestui articol, în această seară, plecarea lui Tamaș la Voluntari pe site-ul oficial.

Jucătorul a strâns zece meciuri în tricoul alb-negru și a înscris un gol în meciul cu Ripensia.

FC Universitatea Cluj a ajuns, în concordanță cu dorința exprimată de jucător, la un acord cu FC Voluntari privind transferul lui Gabriel Tamaș la echipa de pe penultimul loc din Liga 1.

Gabriel Tamaș a strâns 10 prezențe în tricoul Universității în prima parte a campionatului. Având în spate experiența sezoanelor petrecute în competiții precum La Liga, SuperLiga din Turcia sau Premier League, Gabi a purtat banderola de căpitan încă din prima etapă, când ”U” s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Aerostar Bacău.

Din păcate, acel joc a venit cu prețul unei accidentări serioase. S-a întors pe teren în a doua repriză a partidei cu Unirea Dej din Cupa României, câștigată de „studenți” cu 2-0. Prima reușită a lui Gabriel Tamaș pentru ”U” a venit în ultimul joc al anului, când a înscris în fața Ripensiei Timișoara golul ce ne-a adus pe loc de play-off înaintea pauzei de iarnă.

Clubul nostru îi urează multă sănătate și succes în carieră”, au anunțat oficialii clubului alb-negru.

============================

În timp ce Universitatea Cluj nu a anunțat până la ora redactării acestui articol despărțirea de internaționalul român Gabriel Tamaș, clubul ilfovean s-a mișcat rapid și a anunțat în această seară oficial transferul fundașului central în vârstă de 37 ani.

În conturile clubului Universitatea vor intra 35.000 de euro pentru acest transfer, valoarea clauzei de reziliere a contractului lui Tamaș.

Cluburile FC Voluntari și Universitatea Cluj au ajuns la un acord în privința transferului lui Gabriel Tamaș la formația noastră!

Cu 66 de meciuri în naționala României și 101 de prezențe în trei dintre campionatele de top ale Europei, Gabi Tamaș se anunță a fi noul lider din defensiva formației noastre„, au anunțat pe Facebook oficialii clubului FC Voluntari.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

4 thoughts on “Gabi Tamaș, prezentat oficial la FC Voluntari!

  1. În ce calitate ne spuneți asta, de oficial al clubului sau de părerist? Informațiile noastre vin din interiorul clubului. Asta cu 100.000 de euro este o minciună.

   Mulțumim

   Vasile Manu

   1. Vad ca sunteti obraznic, iar acest limbaj nu va face deloc cinste, in calitate de formator de opinie. Poate ca ar fi cazul sa va reprofilati sau sa va rezumati la reparatul bicicletelor, d-le Manu. De fapt, nu ma mir! Multa lume se plange de comportamentul dvs si al sefului dvs. Intamplator sau nu, unii fani discuta cu jucatorii si primesc informatii reale din vestiar, deci e clar ca un jurnalist ar trebui sa fie capabil cel putin tot de atat. Dar pentru mecanicii de biciclete probabil ca acest detaliu e mai dificil de inteles si pus in practica.

    Ma indoiesc ca aveti surse in sanul echipei, cat timp nu ati furnizati niciodata o exclusivitate despre FC Universitatea Cluj.

    P.S: Daca mergeati la meciurile de rugby ale lui U, ati fi prins informatia privind clauza chiar de la Gabi.

    1. Stimate domn, aceasta informatie SI vine de la managerul clubului, Daniel Stanciu, care si el a sustinut astazi ca clubul FC Voluntari a platit suma de 35.000 euro clauza de reziliere a contractului lui Tamas.

     Asadar, referitor la informatia cu 100.000 de euro cred ca cineva va indus in eroare.

     Va multumim ca ne cititi si speram ca o veti face in continuare. Vom continua sa oferim informatii importante din anturajul echipelor clujene. Nu putem afla chiar tot, dar ne straduim.

     Cu respect,

     Vasile Manu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *