Simona Halep, din nou față în față cu legenda Serena Williams în sferturi la Australian Open

Simona Halep (2 WTA) a ajuns pentru a cincea oară în carieră în sferturile de finală de la Australian Open, turneu unde a jucat finala în 2018. 

Simona a trecut în trei seturi de numărul 17 WTA, poloneza Igar Swiatek, scor 3-6 / 6-1 / 6-4

Pentru ea urmează cea mai mare provocare – o nouă confruntare cu Serena Williams, în primul lor duel de la finala de la Wimbledon din 2019, câștigată de o manieră entuziasmantă de româncă.

Serena conduce cu 9-3 în meciurile directe și are ambiția de a cuceri cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam, prin care ar egala recordul deținut de Margaret Court.

Serena e o legendă. Cea mai bună. Nu trebuie să mă gândesc prea mult că joc contra ei, nu e o idee bună. Dar am atâtea meciuri cu ea, o să încerc să joc cât pot de bine, pentru că doar așa o poți învinge”, a declarat Simona Halep după victoria în fața polonezei Iga Swiatek.

Meciul cu Serena va avea loc marți, 16 febrarie, la ora 02:00.

Serena Williams, favorita caselor de pariuri la meciul cu Simona Halep. Cum arată cotele

Bookmakerii au publicat cotele pentru meciul Simona Halep – Serena Williams, iar americanca este văzută cu prima șansă.

Cota pentru victoria lui Williams variază între 1.70 și 1.90, în timp ce un succes al lui Halep are o cotă cuprinsă între 1.95 și 2.15.

O victorie a Simonei Halep în două seturi, așa cum s-a întâmplat la ultimul duel direct, cel de la Wimbledon 2019, are o cotă de 3.40.

Cu 12 jucătoare rămase în competiție, duminică, Simona Halep este văzută cu șansa a patra la trofeu, având o cotă de 7.50. Primele trei sunt Naomi Osaka (2.60), Ashleigh Barty (5.25) și Serena Williams (6.50).

Simona Halep și Serena Williams s-au mai întâlnit de 12 ori, iar bilanțul este favorabil americancei, care a câștigat nouă dintre aceste dueluri. În schimb, românca a triumfat la ultimul meci direct cu Serena, în finala de vis de la Wimbledon 2019, scor 6-2, 6-2.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *