Turneu încheiat fără set câștigat la Zalău de către „U” Cluj

CS U Cluj a pierdut clar și al doilea joc de la Zalău, cu formația locală, scor 0-3 (18-25, 15-25, 20-25). Clujenii sunt prima sub linia ce duce în faza Top 6, la patru puncte în spatele rivalei județene Unirea Dej.

La doar două săptămâni după duelul din faza optimilor Cupei României, „U” Cluj s-a întâlnit din nou cu SCM Zalău, de data aceasta pe terenul sălăjenilor, în returul Diviziei A1.

Clujenii, fără Romeo Lotei pe bancă la acest turneu, au început curajos setul inițial, în care au condus cu 2-0, 5-2 sau 7-4. Zalăul a profitat de trei greșeli pe atac din partea Universității, 7-7, după care a preluat conducerea, 7-9. „Studenții” au menținut o perioadă diferența de două puncte, după care gazdele s-au desprins treptat, la 12-18 sau 15-22, înainte să câștige setul cu 18-25.

Spre deosebire de primul act, în al doilea zălăuanii au condus de la primul atac, însă Clujul a egalat în două rânduri, la 4-4 și 9-9. După 11-12, Vlad Negrean și compania au prins o serie negativă ce le-a permis gazdelor să se ducă la 11-18, Dos Santos închizând apoi setul la 15-25.

Cu victoria aproape asigurată, SCM Zalău și-a menținut ritmul bun în setul al treilea, unde a fost condusă doar o singură dată, la 3-2. Clujenii au pierdut pasul mai întâi la 6-10, după care la 8-13, pentru ca în partea secundă a actului să se formeze o diferență constantă de 5-6 puncte. În cele din urmă Zalăul s-a impus cu 20-25, pentru a obține al treilea succes cu 0-3 în fața lui „U” în acest sezon.

Andrei Mihalescu, fostul jucător al Unirii Dej, a adus cele mai multe puncte pentru Zalău, 13, urmat de Nicolas Dos Santos (10) și Viachaslau Charapovich (8). Pentru alb-negrii principalii realizatori au fost Vlad Negrean (9), Marius Ciortea (7) și Nicolas Grigorie (7).

Foto: Facebook SCM ZALĂU VOLEI

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *