Președinte nou la „U”Cluj? Final de mandat pentru Radu Constantea. A fost propus Dorin Goga

Conform site-ului NumaiU.ro, Radu Constantea actualul președinte a lui „U”Cluj, nu mai dorește să continue în această funcție.

În ședința Comitetului Director de astăzi, Radu Constantea a anunțat că mandatul său se va termina la data de 31 martie. Conform site-ului citat, Dorin Goga este prima propunere în cazul în care Radu Constantea nu va mai dori să continue la Universitatea Cluj. Reamintim faptul că Dorin Goga a renunțat să-și continue cariera de jucător de comun acord cu clubul în pauza de iarnă.

Conform surselor Sportulclujean.ro, site care nu s-a ferit să-l critice pe Constantea la scenă deschisă de-a lungul timpului, acesta a adus la club 200.000 de euro în ultimele 6 luni din fonduri proprii.

Constantea este consilier local al PNL, din același partid cu primarul Emil Boc și activează la clubul studențesc încă din vremea în care era patronat de fostul om de afaceri Florian Walter. Oficialul lui „U” s-a ocupat de relația cu Walter și a reușit să-l înduplece pe fostul patron să cedeze palmaresul și culorile municipalității. În prezent clubul de fotbal „U” Cluj este constituit ca organizație non-guvernamentală condusă de Primăria Cluj-Napoca și cele 6 universități de stat clujene, iar principala sursă de finanțare vine din bugetul municipalității.

Site-ul citat mai afirmă că oficialul clujean a mai propus o modificare de statut în Adunarea Generală, adică cooptarea unor oameni de fotbal în locul reprezentanților universităților. În tot acest timp echipa de fotbal a plecat la Târgu Jiu, unde va disputa un meci decisiv pentru accederea în Play-Off în compania celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, mâine de la ora 17:00.

Contactat de Sportulclujean.ro, Radu Constantea nu a răspuns până la publicarea acestui articol.

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

2 thoughts on “Președinte nou la „U”Cluj? Final de mandat pentru Radu Constantea. A fost propus Dorin Goga

  1. Ar fi o miscare cat se poate de inteleapta. Ar fi bine sa dati si voi cate o exclusivitate pe U / CFR, macar din an in Paste, ca ne-am saturat sa-i tot citati pe altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *