Eliminare rapidă din Cupa României pentru „U” NTT DATA Cluj-Napoca

Clujencele au cedat în 72 de minute contra formației CSU Belor Galați, cu 0-3 (20-25, 16-25, 19-25), în Faza I a Cupei României la volei feminin.

Primul set a început cu Galațiul la conducere până la 4-6, de unde Cauc și Hușanu au contribuit decisiv la întoarcerea scorului pentru clujence, scor 8-6. Deși a revenit, Belor nu s-a putut duce la mai mult de un punct, tot „U” NTT fiind în avantaj, 15-13.

Oaspetele au prins apoi o serie de patru puncte la rând, 15-17, după care au controlat ultima parte a setului, desprinzându-se la 17-23, înainte să termine cu 20-25 actul.

Foto: Emi Turbuc

Parțialul secund a găsit-o tot pe Belor în avantaj, constant la o diferență de două puncte. Clujul a reușit egalarea la 9 și apoi la 11, dar nu s-a putut menține, ultima dată fiind aproape la 13-14.

Gălățencele au fost mai precise în partea a doua a setului, unde s-au desprins iar, 15-20, terminând actul cu 16-25.

Dezastru în mare parte a ultimului set

Ardelencele au început dezastruos setul al treilea, fiind conduse cu 1-9 sau 3-13 fără vreo șansă de revenire. CSU Belor a atins diferența maximă la 6-19, după care a redus serios din turație. Clujul s-a apropiat treptat, cel mai aproape fiind la 19-23, dar în cele din urmă Galațiul a închis setul cu 19-25 și meciul cu 0-3, calificându-se în runda următoare.

Foto: Emi Turbuc

„U” NTT DATA părăsește astfel din primul joc turneul Cupei și ratează un duel cu CSM Târgoviște vineri de la ora 14, formație ce se va duela cu CSU Belor Galați. Informații privind celelalte jocuri din Cupa României în zilele următoare pot fi găsite pe site-urile fixaici.ro și bistosh.com.

Andrea Lakovic (14) și Borislava Saykova (11) au fost principalele marcatoare pentru formația în alb-verde. Din tabăra clujeană Adina Stanciu și Melinda Hușanu au adus cele mai multe puncte, câte 6.

Foto: Emi Turbuc

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *