Fanii lui „U” Cluj și-au mobilizat favoriții înaintea jocului cu Slatina

Universitatea Cluj traversează o formă bună după victoriile cu UTA Arad și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În ciuda acestui fapt îmbucurător pentru susținătorii studenților, există mai multe lupte interne pentru a prelua conducerea clubului între directorul executiv Daniel Stanciu și un grup de foști jucători, dintre care George Florescu, Octavian Abrudan, Andrei Cordoș și Dorin Goga. Andrei Cordoș a declarat în trecut legat de proiectul propus el și ceilalți colegi din grup, că își dorește să existe o conducere formată din trei persoane, iar deciziile să fie luate în mod transparent. Din acea urmau să facă parte Andrei Cordoș în calitate de director sportiv, Octavian Abrudan președinte, iar Gabi Giurgiu în calitate de vice-președinte. De asemenea, foștii jucători consideră că management-ul actual este unul defectuos.

Suporterii au venit la Florești sâmbătă, la baza de antrenament unde se pregătește echipa pentru a-i mobiliza pentru jocul cu CSM Slatina.

De asemenea, Peluza Șepcile Roșii a emis un comunicat în care critică acțiunile ce s-au petrecut în ultimii ani la „U” Cluj.

„Luați loc, vă rugăm!

În istoria lui, mai ales cea recentă, U a fost moneda de schimb pentru orgoliile și interesele personale a multora. Cel mai dureros este că cei implicați în aceste intrigi și acțiuni dăunătoare Universității, au fost oameni/sportivi care au reprezentat simbolul, „mari U-iști”, care au transformat „bunele intenții” declarate, în războaie fratricide.

Acțiunile din aceste zile nu sunt diferite de cele amintite mai sus, din păcate! Indiferent că te cheamă Cordoș, Goga, Florescu, Abrudan, Giurgiu, Irimieș, Constantea, Boc, dacă ai respect pentru U și pentru ce reprezintă acest simbol pentru Cluj-Napoca, amintește-ți că ești în slujba lui U, nu invers.

Dacă valorile și principiile tale sunt Fidelitatea, Onoarea, Respectul, Tradiția, AJUTĂ U CLUJ SĂ AJUNGĂ ÎN ELITA FOTBALULUI ROMÂNESC! U Cluj este mai presus de interesele și orgoliile personale!

Într-un moment în care U Cluj luptă cu multe șicane și neajunsuri venite din exterior, din interior, cei care au pretenția că iubesc acest simbol, îl lovesc și mai rău. Dacă aveți pretenția că o să fiți buni manageri, ați dovedit că nu sunteți pregătiți pentru aceste responsabilități. Ați pus ambițiile personale mai presus de interesele UNIVERSITĂȚII CLUJ, v-ați ales neinspirat momentul când „să atacați”, ați făcut-o fără discernământ, decență și onoare.

Veleitățile voastre manageriale strică o armonie fragilă și o direcție luată către un obiectiv la care toată suflarea U-istă visează de cinci ani!
U Cluj are nevoie de o mână sigură și minți lucide, competente care să îl cârmuiască! U nu are nevoie de gheare și minți avide după putere care să-l sfâșie!

Haide U!” a transmis Peluza Șepcile Roșii într-un comunicat

Universitatea Cluj va disputa următoarele partide în compania celor de la CSM Slatina, Comuna Recea, Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova 1948.

Foto: Universitatea Cluj

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *