Patru oameni de bază de la CFR și-au făcut loc în echipa ideală a anului 2020

Potrivit ProSport, Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) a anunțat oficial câștigătorii Premiilor AFAN 2020, acordate pentru sezonul 2019-2020. Votul pentru acest an a fost exclusiv online.

Campioana României, CFR Cluj a primit patru locuri în primul 11 ideal al stagiunii precedente, fiind reprezentată de Cristi Bălgrădean, Mario Camora, Andrei Burcă și Paulo Vinicius. Din echipă fac parte și alți patru oameni de la FCSB respectiv doi de la Craiova.

Cel mai bun 11 al sezonului 2019-2020 a fost ales următorul: Bălgrădean – Crețu, Vinicius, Burcă, Camora – Olaru, Cicâldău, Moruțan – Man, Koljic, Coman.

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor. Vinicius, „străinul” anului

Foto: Facebook CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Clubul „feroviar” notează că Paulo Vinicius a fost desemnat „fotbalistul străin al anului”, iar fostul antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu, a fost ales cel mai bun antrenor din Liga 1, la Premiile AFAN 2020, acordate pentru sezonul competițional 2019-20.

Alte reprezentante ale Clujului în topul AFAN au fost și jucătoarele Teodora Meluță și Mihaela Ciolacu, care au fost premiate pentru cel mai bun fundaș, respectiv mijlocaș din fotbalul feminin românesc.

Foto principal: Ovidiu Bujor

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *