De ce nu se mai antrenează „U” Cluj în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”?

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj a luat decizia de a muta, temporar, antrenamentele echipei din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, locul tradițional de pregătire al „șepcilor roșii”, pe un teren din comuna Florești.

Potrivit oficialilor Universității contactați de Sportul Clujean, decizia privind mutarea antrenamentelor echipei în Florești a aparținut staff-ului sportiv din cauza stării gazonului din „Babeș”, iar conducerea parcului i-a informat că terenul nu poate fi utilizat în această perioadă pentru a se evita deteriorarea acestuia.

Echipa va reveni în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” atunci când condițiile meteo o vor permite.

„Decizia în ceea ce privește terenul pe care echipa efectuează antrenamentele aparține staff-ului sportiv și este luată în funcție de mai mulți factori, printre care starea terenului/gazonului, disponibilitatea acestuia, condițiile meteo etc.

Legat de terenul de iarbă din Parcul Babeș, pe care FC Universitatea Cluj îl folosește în mod tradițional, conducerea parcului a informat clubul ca terenul nu poate fi utiliizat in aceasta perioada pentru a evita deteriorarea acestuia.

FC Universitatea Cluj va relua antrenamentele în Parcul Babeș imediat ce condițiile o vor permite„, au declarat pentru Sportul Clujean reprezentanții clubului.

Vestea bună este că tânărul fundaș central al Universității Cluj, Tudor Telcean, a revenit la programul normal de antrenament după o perioadă de recuperare.

Fotbaliștii pregătiți de Costel Enache se vor duela vineri, 26 februarie, pe teren propriu, cu CSM Slatina, de la ora 17:30.

Alb-negrii ocupă în acest moment locul 8 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 23 de puncte, iar o eventuală victorie cu Slatina, ocupanta locului 18, ar duce formația clujeană pe loc de play-off.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *