Enache, pragmatic după succesul lui „U” Cluj cu Slatina: „Rămânem cu punctele astăzi, dar sunt un pic supărat, știu că băieții mei pot mai mult

Antrenorul lui „U” Cluj, Costel Enache, a declarat că nu este pe deplin mulțumit de jocul câștigat astăzi cu Slatina, 2-1, fiind puțin supărat deoarece știe că elevii săi pot mai mult și au potențial, dar e bucuros pentru cele trei puncte obținute.

„Cu toții am avea să avem o liniște în timpul jocului și pe final de partidă să stăm picior peste picior, dar uitați că nu se poate. Știam că vor veni și momentele acestea, am spus întotdeauna că lupta e echilibrată, echipele sunt foarte apropiate ca valoare.

E al șaselea joc oficial câștigat și e absolut normal ca lucrurile undeva să sufere. Suntem construiți pentru continuitatea asta senzațională, plus că adversitatea este foarte bună.

Rămânem cu punctele astăzi, dar profesional sunt un pic supărat, știu că băieții mei pot mai mult, muncesc foarte mult și le știu potențialul. Nu am fost într-o zi bună, asta e evident, știu că pot mai mult. au făcut ce au depins de ei, dar nu au avut o zi bună. Noi am încercat să asigurăm o continuitate pentru că urmează Cupa României și meciuri unul după altul, adică am jucat azi, jucăm meciuri, luni și vineri. Nu mai e timp de antrenamente și am încercat să asigurăm ceva utilitate pentru ce urmează. E totuși bucuria celor trei puncte care ne menține în lupta pentru obiectivul pe care ni l-am propus”, a declarat Enache la finalul jocului.

Pe final am tremurat, dar golul a venit ca o recompensă a jucătorilor pentr munca de până acum

„Aștept un joc un pic mai ofensiv, astăzi am fost un pic cam lenți și nu am avut cum să desfacem apărarea nici cu acțiuni individuale, nici cu atacuri directe, nici cu mai nimic. Am avut câteva ocazii pe care nu le-am fructificat, iar pe final am tremurat. Și a venit golul acesta ca o recompensă a jucătorilor pentru munca făcută până acum. Chiar dacă nu au arătat senzațional, au muncit și au suferit”, a mai precizat tehnicianul.

Universitatea Cluj va evolua miercuri, 3 martie, de la ora 17:30, în sferturile Cupei României, cu ACS Viitorul Tg. Jiu, în sferturile Cupei României.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *