Iordănescu, înainte de duelul CFR-ului cu FC Argeș: „Suntem în gardă pentru că întâlnim echipa momentului”

Tehnicianul campioanei en-titre CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat în conferința de presă premergătoare partidei cu FC Argel de luni, 1 martie, de la ora 20:30, că formația sa trebuie să fie în gardă deoarece piteștenii sunt echipa momentului și vin după o serie de 11 meciuri fără eșec.

„Suntem mereu precauți și încercăm să studiez adversarul, să îl cunoaștem, să îl înțelegem și în același timp bineînțeles să facem jocul nostru funcțional și principiile noastre de joc să le facem funcționale și să depindem cât se poate, într-o măsură cât mai mare, de noi.

E adevărat că suntem în gardă pentru că întâlnim echipa momentului. Și spun asta nu doar pentru că traversează o formă sportivă foarte bună, dar este o echipă care vine după 11 jocuri fără înfrângeri, o echipă care de la mijlocul lui decembrie nu a mai pierdut, 5 victorii, 6 egaluri și nicio înfrângere. Ba mai mult, dacă luăm anul calendaristic, au reușit să marcheze zece goluri și au primit 4, deci sunt multe elemente foarte bune în jocul lui FC Argeș.

Cred că adversara noastră de mâine este într-o schimbare foarte accelerată și pozitivă, paralela are legătură directă cu schimbările de la nivelul conducerii și băncii tehnice, odată cu venirea lui Jean Vlădoiu în conducere și a celor doi antrenori, echipa e transformată semnificativ în bine, agresivă, organizată, competitivă, eficientă. Lucrurile astea trebuie să ne dea de gândit și să abordăm jocul cu încredere, cu elan cu echilibru, avem în subconștient necesitatea celor trei puncte și trebuie să facem în așa fel încât să le punem la clasament la finalul jocului”, a declarat tehnicianul CFR-ului în conferința de presă premergătoare partidei cu piteștenii.

Foame de puncte în Gruia

„Avem nevoie de puncte, trebuie să avem încredere și să reconfirmăm jocul bun. Sunt fanul numărul 1 al CFR-ului. De la Mediaș am reconstruit un moment bun pentru noi de la un parcurs foarte bun, am avut acele două momente în care ne-am scuturat puțin la Botoșani, unde nu meritam să pierdem, iar la Voluntari unde clar a fost o nedreptate majoră și o viciere de rezultat”, a mai susținut Edi Iordănescu.

CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1, cu 51 de puncte, la egalitate cu FCSB, care va întâlni în această seară gruparea FC Botoșani.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *