„U” – CSM București. Meci împotriva unei foste câștigătoare de Champions League

Universitatea Cluj va evolua în cadrul etapei a 12-a din Liga Florilor, programată la Râmnicu Vâlcea, împotriva celui mai greu adversar din campionat, CSM București.

Alb-negrele, deși sunt în continuare „lanterna roșie” din campionatul de handbal feminin, vin după câteva evoluții mult schimbate în bine față de primele etape, aici putând fi notate meciurile cu CSM Slatina și Dunărea Brăila, deși au fost pierdute, dar mai ales evoluția cu Gloria 2018 Bistrița, ce a adus primele puncte în dreptul clujencelor.

CSM București în schimb rămâne singura neînvinsă în ligă, cu victorii pe linie și 33 de puncte acumulate, 8 peste Minaur Baia Mare, clasată pe locul secund. „Tigroaicele” revin în competiția internă și după un succes concludent cu SCM Râmnicu Vâlcea, 33-24, chiar în Zăvoi, în turul optimilor DELO Champions League.

„U” Cluj și CSM București s-au înfruntat de 19 ori până acum, trupa din capitală având 14 victorii, în timp ce Universitatea a câștigat de cinci ori, ultima dată în 2014, scor 32-29 la București. De altfel, singurele meciuri câștigate de „studente” au datat din perioada în care CSM-ul abia începea să-și facă un nume în Liga Națională.

Meciul dintre Universitatea și CSM București va deschide runda a 12-a a Ligii Florilor, primul fluier fiind programat la ora 13. Toate jocurile vor avea loc în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, iar acest meci poate fi urmărit în direct pe tv.frh.ro.

„Întâlnim cea mai bună echipă din campionat. Mergem să dăm tot ce avem mai bun și să ne bucurăm de handbal. Obiectivul nostru în acest meci este să confirmăm jocul bun din ultima perioadă”, a declarat antrenorul Clujului, Sebastian Micola, pentru u-cluj.ro.

Foto: Sportul Ilustrat

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *