Cătălin Munteanu, secund „U” Cluj, după succesul cu Craiova: „Trebuie să menținem această motivație în fața oricărui adversar și să trecem repede peste această victorie”

Antrenorul secund al Universității Cluj, Cătălin Munteanu, a tras concluzile partidei în care alb-negrii s-au impus în fața liderului FC U Craiova 1948, scor 1-0, victorie care îi propulsează pe locul 3 în liga secundă.

Antrenorul principal Costel Enache a plecat imediat după terminarea partidei pentru a ajunge la Piatra Neamț, unde va petrece câteva zile cu familia, echipa având liber.

Munteanu a susținut că băieții trebuie să uite cât mai repede această victorie și să se concentreze pe meciul cu Petrolul Ploiești din ultima etapă a sezonului regulat, confruntare care va fi ca o finală.

„Am fi pe locul 1 cu punctele pe care le aveam pe teren câștigate. E meritul băieților, e meritul loc pentru că știam că vom întâlni un adversar puternic, unul dintre cei mai buni adversari din campionat, dar eu cred că strategia noastră a dat roade, băieții s-au concentrat la maxim și au făcut un joc bun, exact ce am planificat înainte s-a întâmplat la meci. E în totalitate meritul lor și bravo lor.

În ultimul timp rezultatele nu au fost foarte bune și așteptam o victorie, ceea ce pentru noi este cel mai important. Avem două săptămâni la dispoziție să pregătim meciul cu Petrolul și sper ca băieții să treacă cu bine și să se bucure pentru această victorie, au câteva zile libere și după să ne întoarcem la muncă pentru că încă nu am terminat”, a declarat secundul Catalin Munteanu.

„În condiții normale nu cred că trebuia să pierdem la Recea, dar după cum vedem, acasă, contra unor echipe mai bine cotate, trebuie să facem meciuri bune. Trebuie să menținem această motivație în fața oricărui adversar și să trecem repede peste această victorie și să ne concentrăm la maxim pentru următorul meci pentru că este decisiv și încă o finală”, a mai declarat Munteanu.

Următorul meci va fi pe 27 martie, pe Cluj Arena, cu Petrolul Ploiești.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.