Co-autorul istoriei lui CFR Cluj, Zoli Cantor, are nevoie de sânge

Co-autorul volumului „100% CFR – Centenarul unui vis”, Zoltan Richard Cantor, se află în spital și are nevoie de ajutor pentru a supraviețui.

Acesta este internat la Secția de Chirurgie Generală I, în stare gravă și are nevoie de sânge. Acesta a suferit un stop-cardiac.

Clujenii care doresc să îl ajute sunt rugați sa se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie din Cluj și să doneze pentru Cantor Zoltan Richard.

Administratorul societatii noastre Zoli Richard Cantor este internat in spital, la Secția Clinică de Chirurgie Generală I, in stare grava si are nevoie URGENTA de sange.

Rugam toate persoanele, care pot dona sange si doresc sa il ajute, sa se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie Cluj specificand ca doresc sa doneze pentru CANTOR ZOLTAN RICHARD.

Multumim anticipat pentru ajutorul dumneavoastra„, au anunțat reprezentanții firmei „Cantor Confmet” pe Facebook.

Zoli Cantor este un suporter împătimit al clubului CFR Cluj, fost fotograf al echipei și a scris volumul „100% CFR” alături de jurnalistul Ciprian Rus.

Acesta a fost fondatorul fostului săptămânal Sport 80.

Clubul CFR 1907 a lansat un apel pe pagina clubului pentru sprijinirea lui Zoli Cantor.

?Zoli Richard Cantor are nevoie URGENT de sânge❗️ Unul dintre cei mai înfocați fani CFR-iști, Zoli Richard Cantor,…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Luni, 15 martie 2021

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *