Bălgrădean interzis la naționala lui Rădoi

Potrivit GSP, goalkeeper-ul CFR-ului nu va mai fi convocat la naționala României în mandatul lui Mirel Rădoi. Antrenorul a decis acest lucru, după ce Bălgrădean nu s-a antrenat serios în perioada convocării din noiembrie 2020.

Din acest motiv cel poreclit „Pufi” nu a fost convocat nici de această dată la națională cu toate că selecționata tricoloră se confruntă cu probleme la nivelul portarilor. Mirel Rădoi i-a ales inițial pentru a apăra buturile naționalei pe Florin Niță, David Lazar și Ionuț Radu, ultimul fiind înlocuit de Florin Iacob din cauza faptului că la Inter s-au descoperit mai multe cazuri de Covid-19, iar autoritățile și clubul au impus o restricție jucătorilor, aceea de a nu mai face deplasarea la echipele naționale.

Potrivit sursei citate anterior, pe lângă problemele de la națională, Bălgrădean ar fi ajuns a treia variantă din cauza kilogramelor în plus cu care s-a prezentat după accidentare și un alt argument este legat de revenirea lui Arlauskis. Totuși, Bălgrădean poate să demonstreze mai mult în perioada următoare pentru a prinde un loc în poarta feroviarilor în meciul cu Dinamo, dat fiind faptul că Arlauskis a fost eliminat cu FCSB, iar Sandomierski nu s-a ridicat întotdeauna la cel mai bun nivel atunci când a fost utilizat.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *