Constantea are susținerea primarului Boc și a Consiliului Local la conducerea „șepcilor roșii”: „E un om care s-a dedicat acestui club, un om care respiră ‘U'”

Întrebat astăzi în cadrul unei conferințe de presă online de reporterul Sportul Clujean despre situația mandatului președintelui Consiliului de Administrație al FC Universitatea Cluj, liberalul Radu Constantea, primarul Emil Boc a declarat că are în continuare încredere în acesta și în capacitatea sa de a lua cele mai bune decizii pentru club.

De asemenea, edilul a declarat că „U” Cluj va avea și în 2021 susținerea financiară necesară din partea administrației locale.

„Alegerea Consiliului de Administrație aparține acestuia. Din punctul meu de vedere Radu Constantea are susținerea Consiliului Local, este reprezentantul nostru și cred că e un om care s-a dedicat acestui club, un om care respiră U și e un om care face tot ce îi stă în putință în condiții dificile nu ușoare pe care le are să ducă Universitatea mai departe.

Eu nu mă voi pronunța decât în cadrul instituțional, noi sunte parteneri cu universitățile în cadrul clubului. Pot doar să îi asigur pe cei de la Universitatea că vor avea susținere financiară și anul acesta. Ne pare rău că vine un pic cam târziu pentru că se adoptă bugetul târziu, dar vor avea susținere financiară, noi ne ocupăm cu banii, ei se ocupă cu partea de fotbal.

Iar deciziile strategice se iau în întâlnirile pe care le avem cu universitățile clujene, dar în privința lui Radu Constantea care este reprezentantul Consiliului Local eu îl apreciez și am încredere în capacitatea lui de a lua cele mai bune decizii pentru U Cluj”, a declarat Boc.

Mandatul de președinte al Universității Cluj îi expiră consilierului local Radu Constantea la 31 martie 2021, iar unele voci au susținut că acesta se va retrage la finalul acestui sezon.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *