Academia U-BT luptă pentru locul 7 la finalul EuroLeague NGT

Juniorii clubului U-Banca Transilvania vor deschide ziua finală a turneului desfășurat la Belgrad, împotriva rușilor de la Lokomotiv Kuban Krasnodar. Meciul începe la ora 13.

La fel ca și „studenții”, „Loko” și-a pierdut toate cele trei meciuri din (84-88 cu Buducnost VOLI Podgorica, 71-98 cu Mega SoccerBet Belgrad și 67-71 cu Cedevita Olimpija Ljubljana), terminând pe ultima poziție în grupa B.

Dintre toate echipele participante însă la acest turneu al Euroligii juniorilor, rușii par cel mai aproape de nivelul Clujului, fiind o șansă importantă pentru băieții lui Milorad Perovic să termine tura din Serbia cu un succes, ca recompensă pentru evoluțiile bune cu Partizan Belgrad și Maccabi Tel Aviv.

Lev Kuzmenko în acțiune (Foto: adidasngt.com)

Lotul formației din Krasnodar este format din șase jucători născuți în 2004, cinci în 2003, dar și unul în 2005. Liderii echipei, la principalele categorii luate în considerare sunt Lev Kuzmenko (15.3 puncte, 54% de la 3 puncte), Danil Sheianov (5.3 recuperări) și Mikhail Vedishchev (4.7 pase decisive).

Programul zilei a treia

U-BT Cluj-Napoca – Lokomotiv Kuban Krasnodar (locurile 7-8, ora 13)

Maccabi Tel Aviv – Cedevita Olimpija Ljubljana (locurile 5-6, ora 15)

Partizan NIS Belgrad – Buducnost VOLI Podgorica (locurile 3-4, ora 17)

Crvena Zvezda mts Belgrad – Mega SoccerBet Belgrad (finala turneului, ora 21)

Toate evenimentele vor fi transmise pe canalul de YouTube al KK Crvena Zvezda. Între ultimele două partide va avea loc și un concurs de slam dunk-uri, dar și de aruncări de 3 puncte.

Foto: adidasngt.com

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.