AVANCRONICĂ – A fi sau a nu fi. Ajunge „U” Cluj în play-off după meciul cu Petrolul?

Universitatea Cluj va primi vizita duminică, 28 martie, de la ora 15:00, formației Petrolul Ploiești, într-un meci decisiv pentru toată suflarea „U”-istă de accedere în faza play-off-ului și de a ajunge în prima divizie după al treilea sezon petrecut în Liga a 2-a.

Partida de pe Cluj Arena aruncă în scenă două echipe cu șanse minime pentru a prinde play-off-ul și care pe lângă dorința de a obține cele trei puncte, mai așteaptă și un joc favorabil al rezultatelor. CITEȘTE AICI.

„Studenții” pleacă cu prima șansă în partida cu Petrolul Ploiești, formație aflată în derivă după ce l-a demis pe tehnicianul Viorel Moldovan în această săptămână și l-a pus pe Octavian Grigore, o fostă glorie a „lupilor galbeni” care nu a mai antrenat de câțiva ani la nivel înalt.

Cele mai importante rezultate ca antrenor ale lui Octavian Grigore au fost în perioada în care a stat „interimar” la Unirea Urziceni în urmă cu mai bine de 10 ani când a câștigat împotriva celor de la Steaua București (FCSB) și Dinamo, în rest mandate scurte la formații de Liga 2, 3 și 4.

De asemenea, „șepcile roșii” pleacă cu avantajul terenului propriu, dar și cu un moral mai bun după victoria cu FCU Craiova 1948, în schimb Petrolul vine cu un moral mai slab după ce în ultima etapă a pierdut nemeritat cu CS Mioveni din cauza unui gol primit din ofsaid.

În ultima confruntare dintre „U” Cluj și Petrolul, „studenții” s-au impus la scor 4-0, după golurile marcate de Burghele, Gavra, Taub și Florescu. Alb-negrii au întâmplări nefericite cu petroliștii, ultima fiind în sezonul barajului pierdut cu FC Hermanstadt, când clujenii au încasat un eurogol din foarfecă de la Moldoveanu.

Bilanțul lui Costel Enache în fața Petrolului este în balanță, 2 victorii și 2 înfrângeri, în perioada în care acesta antrena Ceahlăul Piatra Neamț.

”Vreau să arătăm că suntem o echipă bună și că putem câștiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament a declarat Octavian Grigore înaintea jocului cu „U”. Cluj

„E clar gândurile noastre sunt la o victorie. Avem în față o echipă rănită, o echipă care poate avea două fețe. Una în care să scape de toate grijile și una în care să apară ca o echipă care și-a pierdut obiectivul, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu. Sper să găsesc la băieți aceeași dăruire, implicare și unitate de grup. Lucrurile acestea sunt la un nivel bun, dar pot fi și ele perfecționate, iar la fiecare meci al meu vreau să văd un plus la jucătorii mei.” a spus Costel Enache ieri la conferința de presă.

„U”, favorita caselor de pariuri

Bookmarkerii o dau favorită la victorie pe Universitatea Cluj, cu cote între 2.30 și 2.40, în timp ce ploieștenii au cote între 2.70 și 2.82 la victorie. Pentru un rezultat de egalitate, partida are cote între 3.25 și 3.40.

Programul etapei a 21-a Ligii a 2-a: toate meciurile sunt la ora 15:00

Concordia Chiajna – ASU Poli Timișoara

CS Mioveni – Aerostar Bacău

Csikszereda M. Ciuc – CSM Slatina

CSM Reșița – FC U Craiova 1948

Dunărea Călărași – ACS Viitorul Tg. Jiu

Metaloglobus – Rapid

Pandurii Tg. Jiu – Unirea Slobozia

Ripensia Timișoara – Comuna Recea

Text: Cătălin Stroia

Editor: Vasile Manu

Foto: Silvia Rusu

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *