Un ultim hop rămâne de trecut! ACS Volei Turda s-a calificat la turneul de promovare

ACS Volei „Cristina Pîrv” Turda a obținut biletele calificării la turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin, după ce a terminat pe locul secund faza a II-a din seria vest.

Turda a deschis turneul de la Craiova vineri cu un succes scurt, 3-0 (25-23, 25-16, 25-20), de CSU Politehnica Timișoara, bănățencele deplasându-se cu doar 8 jucătoare în Bănie.

Ziua a doua a adus derby-ul acestui turneu, cu SCM U Craiova, câștigătoarea asigurându-și după două meciuri prezența la turneul de promovare. Oltencele au avut însă câștig de cauză, 0-3 (21-25, 21-25, 19-25), ocazie cu care și-au luat revanșa pentru eșecul din returul campionatului în fața Turzii.

Duminică dimineața fetele pregătite de Bogdan Tănase au dat peste CSU Oradea, în fața căreia au câștigat fără emoții, 3-0 (25-17, 25-18, 25-16) și ACS Volei Turda s-a calificat la turneul de promovare în prima ligă.

Alături de Turda și Craiova, se vor lupta pentru un loc în Divizia A1 echipele CSM Focșani și CS Dacia Mioveni, data și locația turneului urmând să fie stabilite în perioada următoare de Federația Română de Volei.

Foto: Facebook ACS Volei Turda

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *