Donatas Tarolis va fi indisponibil câteva săptămâni

Jucătorul celor de la U-Banca Transilvania s-a accidentat la ultimul turneu disputat în LNBM, în meciul contra echipei CSM Galați și va absenta în perioada următoare de pe parchet.

Tarolis a suferit o entorsă și a ieșit forțat cu Galațiul, acumulând până în momentul accidentării 14 puncte și 6 recuperări, cu 2/3 la aruncările din afara arcului de cerc.

Potrivit paginii oficiale a clubului clujean, lituanianul va fi indisponibil între 2 și 3 săptămâni și astfel va rata cel puțin meciurile cu CSM Focșani și CSM VSKC Miercurea Ciuc, din 2 și 3 aprilie.

„Doni a suferit o entorsă de gleznă în meciul cu CSM Galați. Inițial am efectuat o radiografie, iar pentru siguranța noastră și a lui am realizat și un RMN. În urma analizelor, s-a confirmat diagnosticul: entorsă de gradul II. Nu există niciun semn de fractură, iar acest lucru ne liniștește și ne face să fim optimiști. Va lipsi de pe teren în jur de 2-3 săptămâni, timp în care ne vom ocupa de recuperarea lui prin fizio și kinetoterapie.”, a declarat kinetoterapeutul echipei, Adrian Resteman, pentru pagina de Facebook U-BT.

Foto: Emi Turbuc

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *