Unirea Dej ajunge la un singur punct de barajul pentru Liga 2! Sănătatea Cluj și Someșul Dej coboară în zona periculoasă a clasamentului

Etapă pe jumătate bună pentru echipele clujene din eșalonul terț. Turda și Unirea Dej au câștigat, în timp ce Sănătatea Cluj și Someșul Dej au pierdut pe final.

Principala atracție în această rundă a fost rezultatul de la Dej, unde Unirea putea face un pas decisiv spre asigurarea locului de baraj. În meciul de vineri, cu Unirea Ungheni, „panterele roz” au deschis scorul prin Cocian, menținându-se avantajul în toată repriza. Mureșenii au egalat cu 10 minute înainte de final, Petriș fiind responsabil cu golul, iar când lumea era pregătită să „semneze” remiza, Chira a marcat cu șansă pentru 2-1 și Unirea Dej și-a păstrat invincibilitatea acasă!

Băieții lui Dragoș Militaru au acumulat 34 de puncte, având 11 lungimi peste Reghin și Ungheni (la egalitate pe 3) cu patru etape rămase de jucat și își pot asigura locul la barajul de promovare în totalitate etapa viitoare, când au o deplasare la îndemână, la Hunedoara.

Turda merge „ceas” în 2021!

Foto: turdanews.net

Surpriza seriei a IX-a, de departe, în acest mini-campionat rămas în 2021 este Sticla Arieșul Turda. Elevii lui Artur Podar s-au impus la limită, 1-0 la Hunedoara, prin reușita lui Salcău, într-un joc cu ocazii importante de ambele părți. Arieșul revine pe 5 în clasament și poate ajuta săptămâna viitoare conjudețeana Unirea Dej să termine chiar pe primul loc la finalul campionatului, turdenii primind vizita echipei CSO Cugir.

Eșec dureros, pe final, pentru „viruși”

Foto: Facebook CSM Avântul Reghin

Sănătatea Cluj nu se regăsește în acest an și deși a egalat prin Creț în fața mai solidei Avântul Reghin, tot mureșenii s-au impus la final cu 1-2, având și avantaj numeric pentru aproximativ 30 de minute. Bujor a scăpat excelent spre poarta lui Lăzăreanu, după o minge prelungită cu capul de un coechipier și l-a învins pe experimentatul goalkeeper în minutul 88, ducând cele trei puncte la Reghin. Prin rezultatele nefaste, Sănătatea a intrat în „hora” retrogradării, însă „virușii verzi” au un program mai lejer, pe hârtie, decât Ocna Mureș pe final de sezon.

Meci spectaculos sub Măgură, dar încheiat prost de Someșul Dej

Foto: Facebook FC Someșul Dej

Surpriza din primul meci al anului, victoria cu liderul SCM Zalău (2-1), nu a mai putut fi replicată de nou-promovata Someșul Dej de atunci. Echipa pregătită de Alpar Meszaros a ajuns la trei înfrângeri consecutive, la capătul unui meci cu 5 goluri la Șimleu Silvaniei. Deși a întors scorul (de la 0-1, la 2-1), Someșul Dej a fost înfrântă de reușita lui Trinka în minutul 82, sălăjenii câștigând meciul (2-3). Dejenii ajung la rândul lor, ca și Sănătatea Cluj, în zona periculoasă a clasamentului în seria a X-a, fiind la trei puncte în fața echipei CSM Satu Mare, care a învins surprinzător cu 1-0 pe CAO Oradea.

Foto: Facebook Suporter Unirea Dej

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *