UPDATE: Baschetbalistele nu își pot recupera meciurile restante din motive medicale. „U” va intra în play-off abia de pe locul 7

Site-ul clubului clujean a anunțat în urmă cu scurt timp că echipa de baschet feminin a Universității Cluj nu va juca la București în turneul restanțelor din acest final de sezon regulat al LNBF! Mai multe detalii pe u-cluj.ro!

Știrea inițială

Universitatea Cluj va juca în perioada 5-8 aprilie, la București, un turneu pentru recuperarea partidelor amânate din returul Ligii Naționale de Baschet Feminin.

„Studentele” au parte de trei adversari abordabili, prin CS Agronomia București, Rapid București și CSM Alexandria, dar și de un duel important, cu implicații la play-off, împotriva Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Ordinea meciurilor este următoarea: vs. Agronomia (5 aprilie), vs. Rapid (6 aprilie), vs. Alexandria (7 aprilie) și vs. Phoenix Constanța (8 aprilie). În acest moment, clujencele se clasează pe locul 9 în campionat, cu 10 victorii și 8 înfrângeri, iar cu cel puțin două meciuri câștigate în Sala Agronimia și-ar asigura locul 5 în LNBF la finalul returului.

Până la redactarea articolului, nu apare vreo transmisie pe pagina de YouTube a Federației Române de Baschet, unde s-ar putea urmări meciurile Clujului.

Foto: Facebook JFritz Fotograf

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *