Edi Iordănescu, la finalul victoriei cu Dinamo: „Am avut un joc greu, am suferit. Trebuie să ne revenim mental”

Antrenorul lui CFR Cluj, Edward Iordănescu, a fost mulțumit de victoria chinuită obținută de elevii săi luni seara cu Dinamo, scor 1-0 și a declarat că cele două eliminări din tabăra oaspeților au fost justificate și corecte, iar CFR nu a primit două penalty-uri.

Tehnicianul recunoaște că echipa sa a avut un joc greu, dar au avut ocazii. Acesta a mai susținut că nu este ușor să găsească motivația pentru încă un titlu la CFR.

„Hai să facem o analiză complexă. Până să apară primul cartonașul roșu, 11 vs 11, am avut două ocazii și o bară.

Cele două eliminări sunt justificate, nu înțeleg de ce se discută așa de mult. Brigada de arbitri a avut un meci foarte greu, dar deciziile au fost în mare măsură bune. Am avut și noi două situații în care puteam primi penalty.

Am avut un joc greu, am suferit, dar am avut ocazii. Dacă ar fi intrat mai repede un gol, altfel ar fi arătat lucrurile. M-au interesat punctele, este bine că ne-am apropiat de FCSB. Trebuie să ne revenim mental, am intrat un pic cu tensiune după ce s-a întâmplat cu FCSB. Dacă am fi marcat mai repede, cu siguranță am fi avut alt entuziasm astăzi.

Ratăm foarte mult, portarul lor a fost cel mai bun om al meciului. Sunt mulțumit cu cele trei puncte și trebuie să reclădim starea de spirit după acest joc. Nu este ușor să găsești motivația pentru încă un titlu la CFR”, a spus Edi Iordănescu, după meciul cu Dinamo, la Digisport.

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 meciul din penultima etapă a sezonului regular (29), grație reușitei lui Bilel Omrani din minutul 80, iar etapa viitoare va evolua în Bănie, cu CSU Craiova, duminică, 11 aprilie, de la ora 21:30.â

Probleme pentru feroviari înainte de meciul cu Craiova: fără Costache și Deac

Antrenorul CFR-ului nu se va putea baza pe Ciprian Deac și Valentin Costache în meciul cu oltenii, cei doi jucătorii încasând cartonașe galbene în meciul cu DInamo.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *