Potaissa Turda vine mai aproape de casă. Turneu la Cluj-Napoca în Liga Zimbrilor

În Liga Națională de handbal masculin se va disputa un nou turneu de patru etape, de data aceasta în Cluj-Napoca. Locațiile vor fi Sala Sporturilor „Horia Demian” și Sala „Babeș-Bolyai”, în perioada 6-11 aprilie.

Potaissa Turda va începe maratonul meciurilor marți, 6 aprilie, de la ora 13, împotriva echipei CSM Focșani 2007. Cu un succes, Turda va reveni pe poziția secundă, mai ales că Dobrogea Sud Constanța stă în această rundă.

Joi, „magnificii” întâlnesc formația CSM Vaslui (tot de la ora 13), de data aceasta în Sala „Babeș-Bolyai”, pentru ca vineri să urmeze duelul cu HC Buzău 2012 (ora 15.50).

Băieții pregătiți de Horațiu Gal încheie cele patru etape de la Cluj cu un duel împotriva echipei CSM Bacău (duminică 11 aprilie, ora 18.40). Turdenii și-ar putea asigura în mare măsură poziția secundă în clasament dacă obțin victorii pe linie, adversara directă pentru medalia de argint, Dobrogea Sud Constanța având un program dificil, cu meciuri împotriva echipelor Minaur Baia Mare, SCM Poli Timișoara și Steaua București.

Cu excepția duelului cu HC Buzău, care va fi transmis de TVR 2, fiecare meci al Potaissei Turda poate fi urmărit, contra cost, pe platforma tv.frh.ro.

Foto: Facebook AHC Potaissa Turda (ActionFoto.ro)

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *