Edward Iordănescu, un antrenor fericit după al doilea trofeu din carieră pe banca lui CFR Cluj: „A fost o victorie de necontestat”

Antrenorul CFR-ului, Edward Iordănescu, a câștigat în această seară al doilea trofeu din carieră și al doilea pe banca lui CFR Cluj, în urma victoriei din Supercupa României, meci adjudecat de clujeni la loviturile de departajare, scor 4-1 (0-0, dupa 90 minute), la capătul unei partide domitate de la un capăt la celălalt.

„Nu a fost ușor, cu toate că am avut foarte multe ocazii. Din primul minut până în ultimul am arătat că ne-am dorit să marcăm, să câștigăm. Am tratat serios meciul fiindcă așa tratăm orice joc și pentru că a fost un trofeu pe masă pe care l-am dorit pentru suporteri, pentru oraș, pentru fiecare dintre noi, pentru conducere, cei care invetesc în acest club. Victorie importantă nu în ultimul rând pentru moral pentru că știm că va conta în perioada care urmează. Sunt fericit pentru că echipa a răspuns bine, felicit băieții pentru că a fost o victorie de necontestat și că am arătat multă atitudine și spirit.

Este important că am reușit să ne creem atât de multe ocazii, iar când FCSB a intrat în prima repriză cu tot ce a avut mai bun, în a doua când au mai schimbat. Este și vina noastră pentru că probabil nu am făcut alegerile corecte sau procedeul, gestul tehnic nu a fost cel mai inspirat. A fost și neșansă. Ne-am fi dorit să câștigăm în 90 de minute. Important este că s-a terminat cu bine pentru CFR.

Aș vrea să transmit susținere și către băieții noștri de acasă care nu au putut să fie astăzi lângă noi sau în teren. Este și munca lor la mijloc, mă bucur și pentru ei, îi doresc cât mai repede înapoi.

Dedic acest trofeu părinților mei care au făcut pentru mine cât pentru trei vieți, pentru că mereu am avut parte de susținerea lor”, a declarat tehnicianul CFR-ului la finalul jocului.

Autor al penalty-ului câștigător, „căpitanul” Mario Camora a vorbit despre foamea de trofee de la CFR:

„Această foame este deja în ADN-ul nostru, a celor de la CFR, din ultimii 10 ani, de când am venit la acest club. După ce am trecut de insolvență, patronul și conducerea au făcut eforturi mari. Cum s-a văzut, am luat trei ani la rând campionatul, vrem și al patrulea, iar cine e la CFR știe că aici toată lumea vrea să câștige trofee și trebuie să avem această foame în continuare”, a declarat Camora la finalul meciului.

Foto: CFR 1907 Facebook

Daniel Kerekes

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *